Börü Tonga'nın Otağı

Konu sahibi son olarak 912 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12729375_10209162735844911_542065420807677926_n.jpg

Bi kitap daha bitti..Dan Brown gerçekten bu tür kitapların üstadı..Yok bu tarz kitaplar yahu (kendi yazdıkları dışında :) )

Öyle bi alıştık ki şehit haberlerine patlayan bombalara, artık haberlerde bile bunları görür olduk..atv izleyicinin en çok izlediği akşam haberlerinin ortasında gündüz programı müge anlının birilerin buluşturmasını daha büyük bir şekilde haber olarak görmüş ki şehitlerimizin önüne geçmiş uzun uzadıya haberi devam etmiş..

Servis'te eve dönerken Obama Küba'ya ziyaret yapacak haberini dinledim radyo'dan..Dedim ambargolar kalkıyor artık eskisi gibi olmaz küba'da..Ne güzel nostaljik bir havada ülke..Eski arabalar vs..Sonra merak ettim acaba tatil fiyatları ne kadar diye..Tek gidersen 9 bin küsür çift gidersen 7 bin..Niye dışlıyorsunuz arkadaş beni..7 bin olsa taksitle olsa da giderdim önemli olmak gezip güzel bir tecrübe ve mutlulukla geri dönmek..Ayıp! :)

Bi kaç gündür hesap yapıyorum..Çok para harcayan biri değilim, maaşımın 4/3'ü cebimde kalıyor onu 2-3 yıl biriktirsem ev peşinatı çıkar diye düşünüyorum ama her şey bu kadar pahalılaşırken o zamana o peşinatın ne kadar faydası olacak düşünmeden edemiyorum..

Arkadaş dediğin aralık bir kapı gibi, dost sanırsın halbuki aralık kapının arkasından açılmasını engeller..Böyleleri de var..

Alışmışım yoğun çalışmaya, şirkette işleri bitiriyorum ne yapacağımı şaşırıyorum..

Bankaya bi imzaya gittim, şirketin tanıdığı bi bankacı olunca altın hesabıda kitledi sağ olsun :D :D Bankacılardan korkulur

Emre Mor, dün B.Dortmund'a 16 Milyon € 'ya transfer oldu..Büyük bir başarı. Gönül isterdi ki Türkiye'de yetişmiş birileri böyle büyük bir transfer ile adından söz ettirsin ama bizde malum sistem, şampiyon olmazsan gidersin..Başarılar Emre, kendini daha da geliştirir Dünya'nın en büyük takımlarında dolu başarılar kazanırsın umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri