Börü Tonga'nın Otağı

Konu sahibi son olarak 911 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50-60 cm kar yağdığına ilk kez şahit oldum, 19 gün sonra terhis olucam acaba uçak seferleri iptal olur mu diye düşünür oldum bu nasıl kardır :)

O kadar çok kar yağdı ki küremek bile imkansız oldu askeriyede..Komutan küretmeye çıkarıp karla oynamaya başladı askerlerle çok eğlenceliydi..Adamı yere yatırıp kürekle kar attılar :asd: Tabi ben sıcak odamda çayımı içip işimi yapıyordum ne güzel bana bulaşmıyorlar diye düşünüyordum. Yarım saat sonra komutan çağırıyor dediler dışarı çıktım kafama bi kucak dolusu kar attılar :D 4-5 kişi düşürmeye çalışıyor karların arasında düşsem 10 dk kalsam üstüm kapanır o derece..Düşüremediler, ama biri daha gelip çelme takıp düşürdü :D Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın akradaş :asd: kara bulandık iyice ama zor düştüm ve yanımda 1-2 kişiyi indirdim :D

Kaldı 16..Zaman gelip geçiyor insan hayatın normal seyrini özlüyor..Sonra iş güç hayat cıvıltısı :)

10609716_1041455569239211_2833463360341722088_n.jpg

Ala ala Ryan Donk'u aldık, bir de vermişiz 2,5 milyon Euro bonservis..Sonra gelsinler önceki yönetimler gereksiz transferler yaptı desinler..

Annem 10 dk ocağı açık unutup komşuya gitmiş az daha mutfak komple yanıyormuş..Ne zeytin yağıymış, Allah korumuş büyümeden fark edildi..Anneme de bundan sonra Neron deme kararı aldık :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri