Börü Tonga'nın Otağı

Konu sahibi son olarak 912 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Askerden sonrası için binbir şey planlamıştım ama bu kadar çabuk birinin gerçekleşeceğini bilemezdim..Gerçekleşmesi diğer ufak planlarımı bitiriyor ama olsun bu hayatımı etkileyecek bir şey..

Askerlikte iyi olduğunu düşündüğün birine hayır de ve gerçek yüzünü gör..Bir çok güzel hayat hikayesi oluşuyor :)

12346588_10208682406556979_1550302783559612130_n.jpg

Şafakİstanbull

Game Of Thrones serisini şükür bitirdim. Kitaplarını okumak daha harikaymış..Tamamen farklı seyir ediyor kitap..Keşke kitap ile uyumlu gitseydi harika şeyler olacaktı ve izleyebilecektik..Artık yeni kitap çıkar mı yoksa yeni sezona mı kalırım bilmiyorum ama 100 seri olsa da okunur :)

Arkadaş sizler milyon dolarlar alıp futbolculuk yapan adamlarsınız, niye mahallede top oynayan çocuklar gibi oyun oynuyorsunuz. Adamlar çalım atmak diye bir şeyden haberi olmadan oynuyorlar. Çalım atmaktansa geri dönüp u dönüşü yapıyor var mı böyle abuk subuk bir futbol anlayışı ? Umut hala nasıl elimizde anlayamıyorum. Abi oynatma koy poldi'yi o oynasın forvette. Bu takımdan bu sene bir cacık olmaz ama bu anlayış devam etsin komple takımdan bir şey olmaz..

Beşiktaş-Konya maçı için 3 atarız diyen arkadaşa 50. dakikadan sonra ne atıyorsunuz dedim 4 attılar..Çöt olduk :D

Şafak azalınca geçmez zaman diyordu arkadaşlar..Asıl olan şafak azalınca hızlı geçmesini istiyoruz ondan geçmiyor diye düşünüyoruz..

Leonardo DiCaprio'nun Diriliş filmini izledim, adam yapmış abi ya..Aksiyon çok olan bir film değil ama izlettiriyor kendini..Belki de oscar alabilir bununla :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri