Bodrumspor - Galatasaray ( 0 - 1 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Michy Batshuayi: “3 puanı almak benim için çok önemliydi”

Michy Batshuayi, Trendyol Süper Lig’de 1-0 kazandığımız Sipay Bodrum FK mücadelesindeki ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmadaki tek golümüzü kaydeden Michy Batshuayi’nin açıklamaları şu şekilde:

“Bu maç benim için çok pozitifti. Bu akşam iyi bir Galatasaray göremedik. Bunda tabii ki dış etkenler çok önemliydi. Dış sahada oynadık, burada 3 puanı almak benim için çok önemliydi. Vefat eden taraftarımızın ailesine başsağlığı diliyorum. Her zaman yanlarında olduklarımızı da bilmelerini istiyorum.

Çift forvet veya tekli de oynayabilirim. Ancak baktığınız zaman Victor, uzun hava toplarında iyi ayrıca derine de koşular yapabiliyor, ben kendi tarafımda teknik olarak daha iyiyim. Burada hocanın seçimi önemli oluyor. Biz de hocaya gerekli seçenekleri sunuyoruz aslında.”

Ve inandiniz siz buna demi. Art niyetli kisa bir video, oysa bal gibi arkadan ayagina basiyor.
O pozisyonda arkadan müdahale ettiği düşünülen oyuncu gs’li bir oyuncu olsaydı hakem o kartı verir miydi vermez miydi? Buna evet verirdi diyorsan diyecek bir şey yok zaten.

O pozisyonda arkadan müdahale ettiği düşünülen oyuncu gs’li bir oyuncu olsaydı hakem o kartı verir miydi vermez miydi? Buna evet verirdi diyorsan diyecek bir şey yok zaten.
Kardeşim sürekli varsayımlar üzerine yapılan pozisyonda şu olsaydı, bu olsaydı, o olsaydı , başkası olsaydı, öbürü olsaydı, berisi olsaydı falan filan. Pozisyon sarı kart mı ? Bitti.

Konuyu varsayımlara getirmeyelim, o Video arkadan bir temasın olmadığını gösteriyor güya, şimdi var ama rakip takım oyuncusuna olsa verirmiydi diye soruyorsunuz. Siz önce o Video nun gerçek amacını iyi kavrayın. O video resmen algı, iftira,......
Galatasaray iyi oynamadı diyebilirsin ama algı videolarla gelme lütfen.

Son düzenleme:

Ege Bilsel’in İkinci Sarı Kartı Hakkında Ne Düşünülüyor?

Deniz Çoban: “Burada kontrolsüz bir basma durumu var. İkinci sarı kart, dolayısıyla oyuncunun ihracı doğru bir karar.”

Bahattin Duran: “Umut vaad eden bir atak yok, sportmenlik dışı bir faul yok. Oyuncu dikkatsiz davranıyor. Kontrolsüz bir hamle yapıyor. Niyeti Torreira’ya zarar vermemek ama Torreira topu aldığında kendisini oyuncunun önüne atıyor. Bu nedenle, kontrolsüz hareket sarı kart gerektiriyor.”

Bülent Yıldırım: “Buradaki hamle kontrolsüz. Tendona basma durumu var. Oyuncunun adımını ayarlaması gerekli. İkinci sarı kartın verilmesi doğru bir karar.”

Buna ne diyeceksiniz @Lefty ?

Ege Bilsel’in İkinci Sarı Kartı Hakkında Ne Düşünülüyor?

Deniz Çoban: “Burada kontrolsüz bir basma durumu var. İkinci sarı kart, dolayısıyla oyuncunun ihracı doğru bir karar.”

Bahattin Duran: “Umut vaad eden bir atak yok, sportmenlik dışı bir faul yok. Oyuncu dikkatsiz davranıyor. Kontrolsüz bir hamle yapıyor. Niyeti Torreira’ya zarar vermemek ama Torreira topu aldığında kendisini oyuncunun önüne atıyor. Bu nedenle, kontrolsüz hareket sarı kart gerektiriyor.”

Bülent Yıldırım: “Buradaki hamle kontrolsüz. Tendona basma durumu var. Oyuncunun adımını ayarlaması gerekli. İkinci sarı kartın verilmesi doğru bir karar.”

Buna ne diyeceksiniz @Lefty ?
Sarı kart ile ilgili herhangi bir yorumda bulunmadım ki.
Spor yazarlarının yorumlarını genel olarak paylaşıyorum.

Tebrikler Galatasaray.

Puan kaybetmeni bekleyenlerin beklentilerini başka maçlara sakladığın için teşekkürler.

Sarı kart ile ilgili herhangi bir yorumda bulunmadım ki.
Spor yazarlarının yorumlarını genel olarak paylaşıyorum.
Aynı anda farklı görüşlerden spor yazarlarının yorumlarını paylaşsanız argümanınızı anlarım ama sadece bir kesimdem yorum paylaşıp sarı kartla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadım demek eğriti oluyor. İşin gerçeği o spor yazarı üzerinden yorumunuzu da yapmış oluyorsunuz.

Son düzenleme:
Aynı anda fatklı görüşlerden spor yazarlarının yorumlarını paylaşsanız argümanınızı anlarım ama sadece bir kesimdem yorum paylaşıp sarı kartla ilgili herhangi bir yorumda bulunmadım demek eğriti oluyor. İşin gerçeği o spor yazarı üzerinden yorumunuzu da yapmış oluyorsunuz.
Fanatik ve Fotomaç yazarlarının yorumlarını genelde paylaşıyorum. Takım dikkate almadan, hangi yorum denk gelirse paylaşıyorum.

Kendim yorum yazmadığım sürece açtığım konular ve paylaşımlar benim görüşümü yansıtmaz. Yönetici olarak farklı birçok paylaşımda bulunuyorum.

Geri