Bmw x5 Yakıt tüketimi ne kadar?

• Kullanıcı DoGu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Arkadaşlar BMW X5 ve X6 yakıt tüketimi hakkında bilginiz varmı. Mesela bir depo mazotla kaç km. gidebiliyor ? Veya km. de ne kadar yakıyor ?

Şehir içi: 8.7 lt/100km 38 Kuruş/km
Şehir dışı: 6.7 lt/100km 29 Kuruş/km
Ortalama: 7.4 lt/100km 33 Kuruş/km

Dostum benim 1.6 megane coupe bile daa fazla yakıyor ozaman bagsettiğiniz araç 3000 cc ve üstü bir araç yanlış bilgi olabilir

Banada bunlar olamaz gibime geliyor..2000 motorlu arabada ben 100 km 60 TL'lik mazotla gidiyordum kaldı ki bundaki motor daha fazladır..En iyisi servisinden bilgi al hocam..

3 tl.
3 tl.
4.4. tl.
Benden olsun hadi. :p
Ben çok yakıyor diye duymuştum. : ) Arkadaşım kullanıyor satmayı düşünüyordu.

audi Q7 den biliyorum bu tip araçlarda farklı bi sistem var ,300 binlik araba alıyonuz olcak o kadar .doğru yani ne kadar yaktığı

Akay o nasıl bir mantıktır ? Ozaman ferraride trilyonluk araç hiç yakmasın :D şuan araştırmalarıma göre 1 tl den aşşağı yakmıyordur

X6 nın 35 kuruş filan yakması imkansızdır. 2400 motor accord bile 40 kuruşa yakın yakarken x6 75 ten aşağı yakmaz. Kaldı ki BMW her zaman yakıt sarfiyatı fazla olan bir araçtır. 5.20 yani e39 kasa olarak bilinen modellerde çift vanos uygulaması yapmışlardı sırf yakıt tasarrufu olsun diye ama oda çok bir işe yaramamıştı. Kısacası x5 ve x6 75 80 civarı yakar diye düşünüyorum

Akay sen şirket değerlerini baz alıyorsun onlar minimum değerleri verir ve hiçbiri gerçeği yansıtmaz sadece gerçekçi düşün 2500 kg aracı 3000 cc motorla hareket ettiriyosun :D

Akay sen şirket değerlerini baz alıyorsun onlar minimum değerleri verir ve hiçbiri gerçeği yansıtmaz sadece gerçekçi düşün 2500 kg aracı 3000 cc motorla hareket ettiriyosun :D

Kaldı ki bunun 4000 olanı da var söylediklerine aynen katılıyorum.

Şirket değerlerinin minimum değerleri verdiğini nerden biliyosun .Ben sana kaynak gösteriyorum sen sallama şeyler söylüyosun

Bende araç kullanıcısı olarak konuşuyorum :D sen katalogdaki fiyatı verirsin benzinciye :D abi bukadar yakıyo dersin

Geri