Raskolnikov
Gümüş Üye
cumartesi akşamı çocuk yapın programının 2. bölümünün canlı yayın konuğuyum gibi duruyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok be ne saçmalaması, rte’nin 20 yıllık iktidarında söylediğinden daha fazla “çocuk yapın” dedin sadece. haber alamadıklarımız var şu an…
ben de seni arayacaktım korkudan, çok şükür geldin <3 bize de en son plesk, melo, rasko siz mutlaka çocuk yapın dedi. ilk yapana cumhuriyet takacakmış. yarış başlasın…O kadar cok cocuk yapin dedi ki ben cikarken bile juju cocuk yapmayi unutma diyerek gonderdi. E napalim soz verdigim gibi yoldan birini cevirecegim birazdan. Guzel yayindi<3 kismetse olur ekibi olarak yola devam edecegiz..
ben de seni arayacaktım korkudan, çok şükür geldin <3 bize de en son plesk, melo, rasko siz mutlaka çocuk yapın dedi. ilk yapana cumhuriyet takacakmış. yarış başlasın…
düzenli bi günü ve saati yok nilü, olduğunda ben çağırırım seni<3 kısmetse olur'cu musun sen desaat kac gibi oluyor yayin ?
Kılıçdaroğlu ile benim adımı bu kadar diline dolarsan olacağı budur.Evet işe geç kaldım. Normalde yayına izleyici gelince yayın kapatan insanım ben. E siz olunca ayıp olmasın diye kapayamadım da. Gerginliğim gitsin diye 1 duble çakayım dedim o da 1 dubleyle kalmıyor devamı geliyor. Reprezil bir geceydi. İnşallah fazla saçmalamamışımdır.