Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kediyim ben kedi kedi![]()
Herkesin ortasında olmaz![]()
Hala öylemi sanıyorlar ya ben söledim o kadar o değil diye kimdi biliyoruz![]()
ya whatsapp grubunuza fevoyla beni de alsanıza
Hayir :pya whatsapp grubunuza fevoyla beni de alsanıza
Ahahahahshjdjrjebdbdkskaksndjid beynim yandi yaO gece beynimiz yandı senin ondan haberin var mı :p ben en son pes edip uyudum ama Başak hala denklem kurmaya çalışıyordu :sırıt:
yoksa başak'ın fakesi de başak mıymış. fake içinde fake aklıma bir film geldi.
Hayir :p
Ahahahahshjdjrjebdbdkskaksndjid beynim yandi ya
yoksa başak'ın fakesi de başak mıymış. fake içinde fake aklıma bir film geldi.
oo ortam var bizim haberimiz yok tabi biz kimiz ki almazlar bizi karşim söylim ben
oo ortam var bizim haberimiz yok tabi biz kimiz ki almazlar bizi karşim söylim ben
başak hanım ben de sizi gayet modern, kemalist, anti tayyipçi, anti cinsiyetçi, lgbti bir hanım sanmıştım. meğer sandıkta ampül arayan kitleye aitmişsiniz....
bundan sonra bana özelden sakın başak hanımı övme fevo, yok şöyle kaliteli kız, yok böyle akıllı falan. cidden kaldıramam artık...
:asd: fevo kimseyi ovmezki hele beni asla :asd:
bundan sonra bana özelden sakın başak hanımı övme fevo, yok şöyle kaliteli kız, yok böyle akıllı falan. cidden kaldıramam artık...
beyin yandı hımmm tabi kullanmadığınızdan uzun süre su kaynatmıştır
Biz cekmeyen aveadaniz lakin onu napacaz :asd:ya bence siz beni yanlış anladınız, vodafone diye şaka yaptım, turkcelliyim ben, hem de faturalı hat.
başak hanım senin ben olmadığıma inanmıyor ben de dedim ki alın bizi watsapp grubuna ispat edelim ona da yanaşmadı. belli ki kendisi tam bir faik. hodrimeydan başak kim faik kim gerçek görelim.
başak hanım senin ben olmadığıma inanmıyor ben de dedim ki alın bizi watsapp grubuna ispat edelim ona da yanaşmadı. belli ki kendisi tam bir faik. hodrimeydan başak kim faik kim gerçek görelim.
Biz cekmeyen aveadaniz lakin onu napacaz :asd:
Sana yorum yok :asd:
yalnız nixie'nin nasıl güldüğünü gördün mü sen başak hanıma gerizekalı dediğin için? ya bu kızlar şeytan valla