Biten bir evlilik çocuklar için devam ettirilebilir mi

Konu sahibi son olarak 2604 gün önce görüldü
Emre Altuğ Çağla Şıkel'in boşanma kararından sonra, Emre Altuğun Twitter hesabına gelen Çocuklarınızın hatırına barışın mesajları konulu haberi okudum bugün.

Açıkçası bana çok saçma geldi bu yönde gelen baskı ve mesajlar. Çocuklar için birbirini istemeyen iki insan nasıl olurda evliliklerine devam ederler :dusun:

Biten bir evlilik çocuklar için devam ettirilebilir mi

duruma göre değişir. ilişki çok kötü durumda ise ayrılmaları çocuk için daha iyidir.

Daha boktan bir hal alır. Çocuklar da tüm gerçekliğiyle durumu tecrübe etmelidir. Aileler, çocuklar için en iyisini bildikleri yanılgısından bir an önce kurtulmalıdır. 8 yaşındaki bir çocuğun kafası birçok yetişkinden daha iyi çalışabilmektedir.

Üslubunca anlatılır. Her ayrılığın veya her ölümün sonuçları olumsuz değildir. Bazen çocuk üzerinde olumlu sonuçlara neden olabilmektedir.

Kısaca; bazen ayrılmak gerekir.

Çocuklar huzursuz ve sevgisiz bir ailede daha çok sorunlu olur bence. Çocuklar için önemli olan aileleri tarafından sevildiğini hissetmektir, zorla birlikte olmaya çalışan eşler birbirleri ile sorunlarını tartışmaktan çocuklarına bu ilgi ve sevgiyi veremez bu yüzden çocuklar daha huzursuz olur. Eğer ayrılmaktan başka çare yok ise sevgi tamamen bittiyse ayrılmak daha iyi.Çocuklar uygun yaşa gelince bunun nedeni anlatılmalı.

Aslında bitemeyecek bir evlilik yapılabilir mi diye sormak gerek. Ayrılmanın düşüncesi bile beni öldürüyor.

Yo şahsen ben boşarım çocukları da babaya kitlerim.
Hayat bana güzel sonrasında. asjdhsladjlsk

Zor bir durum.
Erkekler anında boşar. Kadınların geneli çocuğu için evli kalır.

Bittiği yerde bitsin.Çocuklar için devam ettirmek,işkence tekniklerinden birtanesidir.

Mutsuz Bir Evlilikte, Çocuklar İçin Birlikte Kalmak Gibi Saçma Birşey Olamaz.
Ayrılın Abi..
O Çocuklara da Yazık..

Polyanna Olmayın.
Gerçekci Olun.

Çocuklara daha çok zarar veriliyor. Bu durumu hiç anlamam. Kadın dayak yer çocuklarının önün de ve kadın çocuklarım için katlanıyorum diyor. O zaman deliresim geliyor o kadına.

Genellikle anneler, sirf cocuklari mutlu olsun diye bunu kabul ederler. Bircok aile var bunu yasayan.

Devam etmek guzel birsey. Fakat cogu zaman daha da kotu oluyor. Anne ve baba arasinda ki kavgalar cogaliyor, cirkinlesiyorlar ve cocuklar buna sahit oluyor. Anne ve baba ayri olsa, cocuklar daha huzurlu olurdu, fakat bir yanlari da eksik kalirdi. En azindan bitmeyin kavgalari dinlemekten daha iyidir. Aile beraber olupta mutsuz ise, bu cocuklari etkiler. Aile (anne-baba) ayri olup, mutlu olunuyorsa, bu guzel, sadece hep bir eksiklik olacak cocuklarda.

Bir babanin cocuklarina yapabilecek en guzel sey, annelerini sevmektir. Nekadar guzel olur.

Yaşamdan, insanın başına gelmeden bilinmez ne yapılacağı burda ne desek boş

Cocuklar icin devam ettirmek yeterli degil.

Berabersiniz, fakat cocuklar anne ve baba arasinda ki sevgi'ye sahit olmuyor. Sonra da aile icinde olanlari 'normal' zannede biliyorlar. 'Baba, anneme asik misin?' diye sorular soran cocuklara ne cevap verdiklerini cok merak ediyorum. Sonra da yavas yavas cocuklarin onunde kavga etmeler artar.

Cocuklarin iyiligini isterken, daha da berbat bir hale getire biliyorlar. Sadece cocuklar icin birlikte kalan ciftler, birbirlerine de saygi ve sevgi gostersinler, buda olmayacaksa, beraber kalip da o yuva'yi cocuklara zehr etmesinler.

Offf , ne derin cektim icime ... basim dondu resmen..

Geri