Birisini sevmek, diğerini aldatmaya mazeret olabilir mi?

Konu sahibi son olarak 1662 gün önce görüldü
Hıım biriyle birlikteyken baskasını sevdigini söyleyip aldatıyorsa bunun mazereti olamaz,sevdiginle olacaksın olamıyorsan tek takılacaksın.;d

hem kebap pişsin hem şiş yanmasın

ne güzel dünya.

Bencede hiçbir zaman mazeret olamaz, ya ayrılacaksın hani olaki ayrılamıyorsan başka sebeplerin varsa da gönlünde başka biri olduğunu hissettirmeyeceksin ki bu da mümkün değildir

degildir tabikide,
zaten boyle bi du$unceye kapiyi acik biraktigin an ba$lar iç dunya çeli$kin,
bazi meseleler varki asla 'belki?' demeye birakmaz,
senin sevdigin varsa zaten ba$kasini sevemezsin,
eger seversende o biraz snein yurek yoksunlugunun i$areti gibi ^^

Olamaz. Aldatmak, yani herhangi bir şey için yanılgı yaratmak en korktuğum şeylerden biri. Birinin arkasından iş çevirmek, bir şeyi gizlemeye çalışmak, yalan söylemek, düşününce dahi tüylerim ürperiyor, bu konuda ödlek biriyim.​

Bir ilişkin vardır ya da evlisindir; ama olur ya insanlık hali gönlün başka bir insana kaymıştır. İşte bunu fark ettiğin anda, mevcut olan birlikteliğini bitireceksin. Yoksa, başka birine gönlünün kayması sorun değil de, o kişiyi aldatarak parçalamak daha büyük bir sorun bana göre.

Ruhun özgür olacak.
O yüzden nihai Aşk en doğru karar.O da ezeli ve ebedi.
Insanlar gecici ve ruhsal acidan tatmin etmiyorlar.

Birlikte olduğumuz haricinde bir başkasını sevmek aldatmaktan sayılır mı? Sayılırsa eğer, bu birlikte olunan kişi için mi yoksa sevilen için mi aldatmak sayılıyor? Aldatılan kim?

Elma mı? Armut mu? kararını vereceksin ve manavdan çıktıktan sonra aklın diğerinde kalmayacak. Yine de yanlış mı seçtim dersen, mide bulandırırsın.

Birini seviyorsan diğerinden ayrıl ne halt yapıyorsan yap. Sinir oluyorum böyle şeylere.

bence kızları sevmenin
kötü bir tarafı yok

Geri