birinin sizden gitmesine izin vermek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nerden öğreniyorsunuz siz bu kalıpları. Şarkılardan falan mı? benden gitmek senden gitmek diye bir Türkçe yok arkadarlar. Kendinize gelin.

Son düzenleme:
Nerden öğreniyorsunuz siz bu kalıpları. Şarkılardan falan mı? benden gitmek senden gitmek diye bir Türkçe yok arkadarlar. Kendinize gelin.
Nasil yok var işte sezen yalan mı söylemiş hocam gitmek istiyorsan durma haydi git diye ?

Lefty 2 oldunuz hocam ya

Şu şekilde gönderiyoruz

Nasil yok var işte sezen yalan mı söylemiş hocam gitmek istiyorsan durma haydi git diye ?

Lefty 2 oldunuz hocam ya

Mecazi bir kullanım olarak kabul edilebilir ancak tabii ki normal şartlarda "Benden gitmek, senden gitmek" diye bir ifade kullanılmıyor. Örneğin kimse "Senden gidiyorum" demez.:)

• Beğen
Tepkiler: ne
Sevmiyorum böyle tipleri ya gitsin.
Özünde gitmek istemiyorsa niye götü başı oynuyor?
Net olacaksın, ne istediğini bileceksin bu hayatta.
Bir insanı anlamak için zihnimi ekstra yoracağım dönemleri geçtim artık; çekemiyorum.

Ne diyorduk?
Bazen güçlü yapan dayanmak değil,bırakmak oluyor yiğidim.

Yol geçen hanına dönmüş zaten kalbimiz, varsın gitsinler.

hepinizin 30 un üstünde insanlarsınız da aslında ama nasıl bu kadar gerçek dışı yorumlar yapabiliyorsunuz sjfldjj ben en son böyle artistlikler yaptığımda 22 yaşında falandım :D güle güle falan diyemem rahat mı battı ** otur oturduğun yerde derim.

hepinizin 30 un üstünde insanlarsınız da aslında ama nasıl bu kadar gerçek dışı yorumlar yapabiliyorsunuz sjfldjj ben en son böyle artistlikler yaptığımda 22 yaşında falandım :D güle güle falan diyemem rahat mı battı ** otur oturduğun yerde derim.
Gitmek isteyen birini zorla tutunca sana neler katacak 40 yaşımdayim ama asla birini zorla tutmadim bu hepte gerçek oldu. Kalasi varsa kalır zaten sen kal dediğinde kalıyorsa hatir için sonraki gidişinde en büyük yaralari yine sen alacaksin 💁

Gitmek isteyen birini zorla tutunca sana neler katacak 40 yaşımdayim ama asla birini zorla tutmadim bu hepte gerçek oldu. Kalasi varsa kalır zaten sen kal dediğinde kalıyorsa hatir için sonraki gidişinde en büyük yaralari yine sen alacaksin 💁
ask zorla tutmasan da hemen güle güle diyebiliyorsan cok tebrik ederim.. ben gidiyorum diyebilen erkek de cok yoktur bence. onlar sabır sınayarak bu is sana yaptırmaya calısır.. demeyi becerebiliyorsa zaten uğurlar olsun(gitmek istemekten kastım karşı tarafı ayrılmaya zorlamak, bezdirmek))

• Öpücük
Tepkiler: ne
Geri