Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasil yok var işte sezen yalan mı söylemiş hocam gitmek istiyorsan durma haydi git diye ?Nerden öğreniyorsunuz siz bu kalıpları. Şarkılardan falan mı? benden gitmek senden gitmek diye bir Türkçe yok arkadarlar. Kendinize gelin.
Nasil yok var işte sezen yalan mı söylemiş hocam gitmek istiyorsan durma haydi git diye ?
Lefty 2 oldunuz hocam ya
Gitmek isteyen birini zorla tutunca sana neler katacak 40 yaşımdayim ama asla birini zorla tutmadim bu hepte gerçek oldu. Kalasi varsa kalır zaten sen kal dediğinde kalıyorsa hatir için sonraki gidişinde en büyük yaralari yine sen alacaksin 💁hepinizin 30 un üstünde insanlarsınız da aslında ama nasıl bu kadar gerçek dışı yorumlar yapabiliyorsunuz sjfldjj ben en son böyle artistlikler yaptığımda 22 yaşında falandımgüle güle falan diyemem rahat mı battı ** otur oturduğun yerde derim.
ask zorla tutmasan da hemen güle güle diyebiliyorsan cok tebrik ederim.. ben gidiyorum diyebilen erkek de cok yoktur bence. onlar sabır sınayarak bu is sana yaptırmaya calısır.. demeyi becerebiliyorsa zaten uğurlar olsun(gitmek istemekten kastım karşı tarafı ayrılmaya zorlamak, bezdirmek))Gitmek isteyen birini zorla tutunca sana neler katacak 40 yaşımdayim ama asla birini zorla tutmadim bu hepte gerçek oldu. Kalasi varsa kalır zaten sen kal dediğinde kalıyorsa hatir için sonraki gidişinde en büyük yaralari yine sen alacaksin 💁