Bir Türk Dünya'ya Bedel Midir?

Konu sahibi son olarak 4541 gün önce görüldü
tabii ki degil. fasizmin dogurdugu,ulke sevgisiyle gaza gelmis elemanlarin ortaya cikarttigi bir soz.
unutmayalim ki her insan onemlidir. bunun fransizi,turku,ingilizi farketmez.

ama bak sen Cumhuriyetçi tarzında birisin ve ülkeyi o gaza gelmiş elemanlar kurmadı mı:D

o sozu kimin cikarttigini bulmak lazm o zaman daha net konusabilirim :)
biliyorsun ulkemizde ulkuculer cok.. bu sozun onlardan birisinin cikartma ihtimalini de dusunmek gerek :)

o sozu kimin cikarttigini bulmak lazm o zaman daha net konusabilirim :)
biliyorsun ulkemizde ulkuculer cok.. bu sozun onlardan birisinin cikartma ihtimalini de dusunmek gerek :)

evet Komünistler faşist dediği için Ülkücüler faşist oldu :D

eğer ülkeyi sevmek milliyetçilik faşistlik olsaydı Atatürk tanıdığım en iyi Faşist

evet Komünistler faşist dediği için Ülkücüler faşist oldu :D

eğer ülkeyi sevmek milliyetçilik faşistlik olsaydı Atatürk tanıdığım en iyi Faşist

evet ulkuculer fasist. bunu sende iyi bilirsin. diger irklari sevmezler varsa yoksa Turk irki derler.

ataturk'un fasist olmadigini "yurtta sulh cihanda sulh" cumlesindeki CIHANDA SULH sozu en iyi aciklar. fasist olsaydi sadece turk'lere sulh derdi haksz miyim dost :)

evet ulkuculer fasist. bunu sende iyi bilirsin. diger irklari sevmezler varsa yoksa Turk irki derler.

ataturk'un fasist olmadigini "yurtta sulh cihanda sulh" cumlesindeki CIHANDA SULH sozu en iyi aciklar. fasist olsaydi sadece turk'lere sulh derdi haksz miyim dost :)

senin düşmanların hepsi bizim ırkımız dediği için binlerce şehidini topraklarına gömmedin mi dost bu Ülke milletini ve toprağını sevenler ile kazanıldı bunu sende iyi biliyorsun ayrıca o sözünü farklı anlamışsın sanırım adam demiş ki yurtta düşmanın kalmazsa dışardan düşmanında olmaz diyor ama sen bunu nasıl anlıyorsun merak ettim ayrıca şuan herşey o yüzden berbat zaten düşmanımız içimizde

Bir düşüneyim bakayım bir dünyayamı bedelim yoksa iki dünyayamı :)

senin düşmanların hepsi bizim ırkımız dediği için binlerce şehidini topraklarına gömmedin mi dost bu Ülke milletini ve toprağını sevenler ile kazanıldı bunu sende iyi biliyorsun ayrıca o sözünü farklı anlamışsın sanırım adam demiş ki yurtta düşmanın kalmazsa dışardan düşmanında olmaz diyor ama sen bunu nasıl anlıyorsun merak ettim ayrıca şuan herşey o yüzden berbat zaten düşmanımız içimizde

vatanini,ulkesini sevip,ugruna savasmayi ben fasistlik olarak algilamiyorum. burada bazi irk isimlerini acik acik yazmaktan cekindigim icin kaba olarak soylemeyi tercih ettim ama tam olarak anlatmak istedigimi aktaramadim. :)
suan bir ulkucuye gidip kurt irkindan birisini sever misin,onunla arkadaslik yapip onu arana alir misin diye sordugumuzda verecegi cevap net,belli. cevabi hayr olacaktr.

benim demek istedigim cok farkli noktalar sen olayi kurtulus savasina getirdin ama emin ol ki birisi yanmda kurtulus savasindan bahsettiginde ben ataturk ve savasta ulkesi ugruna can veren sehitlerimiz,atalarimizdan gurur duyuyorum.

yani anlatmak istedigim ulkesini sevenlere fasist demek degil :) diger irklari hor gorup onlari toplum icerisinde surekli linc etmek istemeleri,kucuk dusurmeleri ve her ne olursa olsun turk irki olmayanlarin insan yerine bile konulmadigi zihniyetleri ben fasist olarak gorurum. anlatmak istedigim buydu benim yoksa ulkesi ugruna canini verenler degil... :)

vatanini,ulkesini sevip,ugruna savasmayi ben fasistlik olarak algilamiyorum. burada bazi irk isimlerini acik acik yazmaktan cekindigim icin kaba olarak soylemeyi tercih ettim ama tam olarak anlatmak istedigimi aktaramadim. :)
suan bir ulkucuye gidip kurt irkindan birisini sever misin,onunla arkadaslik yapip onu arana alir misin diye sordugumuzda verecegi cevap net,belli. cevabi hayr olacaktr.

benim demek istedigim cok farkli noktalar sen olayi kurtulus savasina getirdin ama emin ol ki birisi yanmda kurtulus savasindan bahsettiginde ben ataturk ve savasta ulkesi ugruna can veren sehitlerimiz,atalarimizdan gurur duyuyorum.

yani anlatmak istedigim ulkesini sevenlere fasist demek degil :) diger irklari hor gorup onlari toplum icerisinde surekli linc etmek istemeleri,kucuk dusurmeleri ve her ne olursa olsun turk irki olmayanlarin insan yerine bile konulmadigi zihniyetleri ben fasist olarak gorurum. anlatmak istedigim buydu benim yoksa ulkesi ugruna canini verenler degil... :)

o halde yanlış anlaşılmalar oldu ama bak sende 18 eylüllere götürüyorsun bizi he ne dersin eh hepimizin bir ince noktası var sanırım gerçek Ülkücülükte sopayı kapıp birilerini linç etmek değildi ama insanları diyorum altını çizerek insanları oyuna getirdiler ağı da soluda elbette Türk ırkı üstün değil kuranda da yazar hiç bir ırkın birbirinden üstün olmadığını bu açık ve nettir ve ırkçılığı da yanlış bulur bende ırkçı değilim ama sadece bazı insanlar bunu yanlış tarafa çekiyor veyahut yanlış anlıyorlar

Türk üstün değildir ama büyük tarihi vardır olay bu

Bu sözün aslı çok daha farklı olup, gerçek bir tarihi olaydan süregelmesine rağmen, günümüz bilgi kirliliğinden ötürü faşizmden yola çıkılarak neticede Türklerin yara aldığı saçma sapan bir yanlış algılama örneğidir.

Bir Türk dünyaya bedel değildir diye düşünüyorum. Bir Iraklı ve Bir Norveçli için de aynı şeyi düşünüyorum.

Peki 1 Yunan? :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya: :papatya:​

Geri