Bir Söz Söyle İbret Olsun Hepimize.

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
bulduğunuz gibi bırakın

sonra biz uğraşıyoruz

Günahlara Kefarettir Gönüldeki Kederler,Niyetler Halis Olunca Ameller Olmaz Heder,Biraz Sabreyle ALLAH İhmal Etmez,İmtihan Eder.

Ben diyorum ki: wUsLaTı beklerim, yâr, gaffâr.. Aşk diyor ki: El-intizâr eşeddü min-en-nâr.. (Beklemek, ateşten şiddetlidir!)

''İnsanları diğer canlılardan ayıran en büyük özelliği şüphesizki ALLAHa olan bağlılığıdır''

Mevlana der ki;Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde,

bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme,

çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır..

Güvenli Dostlari agizlarindan cikan sözlerden degil, Yaptigi Ameller ile sec....

Mevlana der ki;Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde,

bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme,

çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır..

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır.

Belki görünüşte kazananlar aslında kaybedenlerdir.
Belki kaybeder görünenler aslında kazananlardır.

Senai Demirci

Ahh insanlar..
Anlamayacaklar bir türlü.
aşkın varlıkla değil, yârin varlığıyla tatlandığını anlamayacaklar.
Biz, “varlığın yeter” deyimini yanlış anladık.

-Vahap Osmanlı

aşk diye saplantılarını, takıntılarını bilimum hesaplaşamadıklarını önünüze yığıp sonra da neden bu bağın gülü olmadın diye size meydan okuyorlar. onlara şöyle söyleyin: aşkın hakikisi çaresizdir. olması gerektiği gibi. peki sen öyle misin?

zeyneb eddâî.

Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur.
Mevlana

Gerçek mutluluğun kendi içinizde yattığını fark edin. Huzur, mutluluk ve neşeyi dış dünyada aramayı bırakın. Paylaşın. Gülümseyin. Kucaklaşın. Mutluluk, kendinize birkaç damla bulaştırmadan başkalarına dökebileceğiniz bir şey değildir.

O. Mandino

Dünyada her şeye değer biçmek mümkündür, fakat öğretmenin eserine asla değer biçilemez. SOKRAT

Sen istediğin kadar unutucam diye uğraş.. Nasılsa bir şarkı çalar kulağına biryerlerden ve tekrar hatırlarsın..

Yunus Emre Güneş

O kurumuş dallar, böyle çiçekler açacak. Biz umutla yaşarız. Şüphesiz inanıyoruz ki bahar gelecek. Biz beklemeyi öğrendik; adına sabır dedik. Güzel hissettik; adına umut dedik.

Bilal İşgören

O beni, ben de onu bekliyordum ve hiç konuşmadan bir gün daha sona eriyordu.

Özdemir Asaf

Geri