bir şey izleyeceğim deyip 40 dakika ne izleyeceğini seçen insan

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir şey izleyeceğim deyip 40 dakika ne izleyeceğini seçen insan

bir şey izleyeceğim deyip 40 dakika ne izleyeceğini seçen insan
izlemeye karar verene kadar algoritmayla psikolojik savaş veren insan tipi.

Şekerim, bizim danışmanlarımız, yaşam koçlarımız, süpervizörlerimiz yok. Şehzade de değiliz. Lalalar yetiştirmiyor. Şu filmi uygun gördük izleyin, bunu uygun bulduk okuyun diyen yok. İş başa düşünce kırk dakika da alabiliyor bir saat de.

Ya bu gerçek. Mesela seçene kadar eşlikçi zulan da biter. Bir de bir heves açtığın şey, hiç sarmaz. Bir film açtık geçen soygunlu bir şey, üç günde bitiremedik, gerçekten bitiremedik, soygun başarılı mıydı bilmiyoz

Geçen bir saat film aradım bazılarını biraz biraz izleyip sarmadı kapattım. Sonra eskilerden hatırladığım Hansel ve Gretel filmini açtım. Ben kararsız kalınca eskilerden birini tekrar izliyorum.:D Bu sadece bana olmuyordur herhalde.

Bu oluyor evet....rahatsız ediyor ama oluyor...
mis gibi akşam yemeği hazırlamışımdır... masayı kurarız... hadi aç bişeyler izleyelim... derken biz bir şey izleyemeden yemekler bitiyor.
:(

40 bile izlesem iyi de
sıkılıyorum ya

Önerileri listelediğim için böyle bir sorun pek yaşamam ancak tabii ki farklı tercihler varsa seçim süresi uzayabiliyor.

sonra aklı seçmediklerinde kalan insandır

Ne izleyeceğim ben şimdi

Ben değilim bu.
Direkt nokta atışı ilerlemek daha hoş oluyor,kararsızlığı sevmiyorum.

Bir şeyi asla ikinci kez izlemem. Olur da izlersem de yanlışlıkla olmuştur. Son günlerde yeni bir şey bulana kadar da baya zaman geçiyor. Çünkü izlediğim bir şeyi hatırlamam için önce biraz izlemem gerekiyor. Dün ve bugün, daha önce izlediğimi ama konuyu ve sonunu tamamen unttuğum filmler bilerek izledim. (Salak ve Avanak'ı bilerek ve severek ikinci kez izlemiştim. Bir de Acemi hırsızlar'ı da sıkılmadan ikinci kez izlemiştim.)

Sonra izlerim diye yaptığım listeleri de beğenmiyorum.

bunu onlemek icin, youtube'da takip ettigim kanallarin bildirimlerini gozden geciriyorum ve ta-da, buldum. 5 saniye. hicbir zaman uzmez.

Evet sonra gidip Müge Anlı ile tatlı sert izliyorum.. .p

Geri