Bir Rezillik daha ; Vaaz arası reklam

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
ALLAH bu zihniyetin belasını versin ..

[YOUTUBE]FQzM6fIgcDI[/YOUTUBE]

"istifade edelim inşeeallah" hahahhaha :))))
Müezzin maaşları düşük galiba

Reklam için kaç para aldı meymenetsiz acaba ?

Camilerde siyaset defacto bir şekilde de olsa mevcut. Ancak görünen o ki bu yetmiyor. Bir de hutbe arası reklam alma dönemi başladı sanırım.

Din daha ne kadar yozlaştırılabilir bilemiyorum.
Hep derim, islamiyete en çok zarar veren bir başkası değil, yine islamcıların kendisi.

Sırf kendilerinden diye bunu da hoş görecek bir kesim çıkacaktır eminim.

Hayırlı cumalar olmuş hayırlı işler :O

İslamcılar ne demek ki? Eleştir eleştirde böyle kafadan keliemler türetme neyin kafası no pasaran

Oysa dünyevi kaygılardan ziyade safi ihlas en güzel öğüttür.

Uyanın ey ummet'el Muhammedin. Kandırıldınız...

Ah adam orada olsaydım yaka paça aşağı indirirdim seni!

Ordan bir taneside cıkıp dememiş hoca efendi sen ne yapıyorsun burası o işin yeri degildiye.Tabi feyk degilse

Bence çok abarttiyonuz. Sonuçta dini heryerde pazarlıyorsunuz. Din camide kalmıyor. Hayatın her yerine soktunuz dini. Yoğun bakimda bile zina tehlikesi yarattiniz. Eee? Herşey dinle ifade edilir hale geldi ise (şeriat), sosyal hayatın camiye girmesinden niye rahatsızsiniz. Müminler sorunlarını camide cozse ne olur. Mesala cami cemaatinden biri hutbe sonrası "2010 Clio sembol var satılık. İhtiyaci olan avluda yanma gelsin inşeeaalllahhh" dese ne olur? Öteki evde kalmış kızına kısmet arasa ne olur. Asıl bunlar İslami günlük yaşam içine sokar ve Kur'an islamini yaşamaya başlarsınız. Öyle Kazlıçeşmede kuran sallamakla olmaz. Asıl onlar gunah

bunu yaparken kendini niye kayda almış onu anlamadım ben, mavi balina mı oynuyor acaba. görev 32 - hutbede internet pazarla. :nopsrn:

burdaki asıl rezillik imamın turktelekom'u turk ve devletin şirketi sanması :d kanald reklam olmasın diye kırpmış videonun tamamında turktelekom diyor.

Ey ümmet'el Muhammedin; şimdi reklamlar ve pazarlamalar...

resimid_4750868-4_16_9_1521713606.jpg

peygamber iz coming

Geri