Shinigami
Platin Üye
Bilinc dediginiz seyi nasil yorumladiginiza bagli. O konuda zaten baya bir tartisma var.Bu durum bilinç alameti gibi gelmedi bana.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilinc dediginiz seyi nasil yorumladiginiza bagli. O konuda zaten baya bir tartisma var.Bu durum bilinç alameti gibi gelmedi bana.
Bilinc dediginiz seyi nasil yorumladiginiza bagli. O konuda zaten baya bir tartisma var.
bu toplumun her alanında böyle aslında, fikir ayrılıkları ve bu fikir ayrılıklarına gösterdiğimiz tolerans ve iyi niyet bizim ilişkilerimizin ne denli sağlıklı ilerleyeceğini belirliyor.Mutlu evlilikler, mutsuz anlari barindirir.
Hatta mutlu evliliklerde, ciftler birbiriyle catisir. Catismayan ciftler, aslinda cok buyuk endise sebebidir. Bunlarin bir suru nedeni de olabilir. (Birbirleriyle hic bir sey paylasmiyor olabilirler, catismamak icin fikirlerini soylemiyor olabilirler veya birbirlerinin uzantisi haline gelmis olabilirler)
Catismayi ama guzel bir sekilde bitirebilirler, ortak cozumler bulabilirler. Cok ciddi bir sekilde ozveri ve zaman harcarlar.
Bu konusmayi duyduktan sonra, aslinda tum iliskilerde bunlarin ne kadar dogru oldugunu dusundum ister istemez. Catismadiginiz insanlarla iyi arkadas oldugunuzu anlayabilir misiniz? Cesitli nedenlerle, paylasmadiginiz, kendinizi gosteremediginiz iliskiler, ne kadar saglikli veya uzun soluklu?
Elbette ki istemem. Bir insani korkuyla yaninda tutamazsin zaten edri, o kisinin kendi istegiyle yaninda bulunmasi ve kendini gerceklestirmesi gerek. Kendini gerceklestirmesi de ancak buna izin verildigi ve acikca konusuldugu durumlarda oluyor.bu toplumun her alanında böyle aslında, fikir ayrılıkları ve bu fikir ayrılıklarına gösterdiğimiz tolerans ve iyi niyet bizim ilişkilerimizin ne denli sağlıklı ilerleyeceğini belirliyor.
bazen insanlar birbirlerini kaybetmemek için fikirlerini gizlerler ya da bu fikirleri çarpıtarak, daha ağır bir ifadeyle yalanla harmanlayarak dışa vururlar ve böylece karşısındaki insandan asıl fikirlerini gizlemiş olurlar bu şekilde çatışmamis yada karşı karşıya gelmemiş olurlar.
aslında ev içinde fikirlerin çatışması , kavga değil asla.
iliskinin daha doğru dinamikler üzerinde daha sağlam ilerlemesini sağlıyor.
ister misin hiç ? seni kaybetmemek için hiç bir fikrini söylemeyen ya da seni sürekli destekleyen bir insanı.sanirim hayır
bunu seninle uzun uzun konuşmak isterim ama burada değil yani bu konunun altında değilElbette ki istemem. Bir insani korkuyla yaninda tutamazsin zaten edri, o kisinin kendi istegiyle yaninda bulunmasi ve kendini gerceklestirmesi gerek. Kendini gerceklestirmesi de ancak buna izin verildigi ve acikca konusuldugu durumlarda oluyor.
Ben Lari’ye de soylediydim bunu zamaninda. Tartisip, bunun ustesinden gelebilirsek ancak o zaman iyi bir arkadaslik kademesine geldigimizi anlayabilirim diye : )) Herkeste aradigim bir ozellik bu benim ama o tartisma sirasinda, zorlanabiliyorsun elbette : ))
Tamam istedigin yerden konusuruz : ))bunu seninle uzun uzun konuşmak isterim ama burada değil yani bu konunun altında değil
tamam o zaman beşinci günün şafağında doğuya bak.isiklar arasından cikip gelecek mesajTamam istedigin yerden konusuruz : ))
burası kasıyo emesene geçelim mi :dTamam istedigin yerden konusuruz : ))