Bir Kere Aldatan Tekrar Aldatır Mı?

Konu sahibi son olarak 1276 gün önce görüldü
1 kez aldatan 3 kez aldatip hatricki tamamlayabilir hatta hızını alamayıp 10 sayi 10 asist ve 10 ribant istatistiklerini kovalayıp dabıl dabıl yapabilir.

1 kez aldatıldıktan sonra 2,3ü bekleyip salaklığınızı tesçillemeyin aptalmısınız nesiniz .q

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Makalenin tamamını görmek isterdim. Konu aldatmaktan çok yalan söylemenin insan beyni üzerine etkisini aldatma olayından yola çıkarak beynin amigdala bölgesine etkisini vurgulamış.. Yalanlara verilen tepkilerimizin kişiliğimizi şekillendirmesi. Karakterimiz üzerine etkisi. Biz bu durumu alışmış kudurmuştan beterdir diye izah etsek de yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş çok insan var.

Bu yüzden kafaları başka çalışıyor onların.

İnsan bir kere o duyguyu, adrenalini filan yaşarsa bağımlısı olur diye düşünüyorum. Aldatmayı sadece gönül bağı veya fiziki arayış şeklinde düşünmemek lazım. En azından bu evrede

1 kez aldatan 3 kez aldatip hatricki tamamlayabilir hatta hızını alamayıp 10 sayi 10 asist ve 10 ribant istatistiklerini kovalayıp dabıl dabıl yapabilir.

1 kez aldatıldıktan sonra 2,3ü bekleyip salaklığınızı tesçillemeyin aptalmısınız nesiniz .q

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu basaran " triple double " yapmis olur. ellerinden opulur.

evet.

Kendini aldatmaya alışmış bir yaşayış biçimi haline getirmiş ise neden aldatmasın.

kötülük yapan
tekrar yapar
buna dikkat et

İlk defa yapan yakalanır ve eline yüzüne bulaştırır. Gerekli önlemleri aldığınızı düşünürsünüz ancak artık daha profesyoneldir yakalayamadığınız için bir daha aldatmadığını düşünürsünüz. O nedenle yapan bir daha yapar. :)

Aldatabilen bir insanı nasil hayatima aldim,potansiyelini nasıl farkedemedim deyip köklü kişisel mantalite düzenlemesine gitmek yerine ikinci şans falan veriyorlar işte.

Evet, karaktersiz çünkü cinsiyet fark etmiyor sanalda aldatması da fark etmiyor

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri