Bir kaza sonucu Felç olan Dilara için yapılan yorumlar!!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Tiktok’ta tesadüfen bu videoya denk gelmiştim..Olayı görür görmez etkilendim..Dilara isimli bu genç kızın felç olmasına sebep olan kişinin az ceza aldığını görünce şaşırdım.tabi ki kazada kasıt yok ama alttaki yorumları okuyunca kanım dondu!! Bunlar nasıl bir nesil yaratıklar ki böyle şeyleri yazabiliyorlar..gerçekten bulabilsem bu şahısları hiç acımadan temizlerim dünyadan yoksa içim rahat etmez..

IMG_2319.jpeg

IMG_2320.jpeg

IMG_2321.jpeg

• Üzgün
Tepkiler: ne
Bu yorum yapanlar insan değil öyle bir halden bu hale gelmek yaşam sevincini almıştır siz bunla nasil dalga geçiyorsunuz kitapsizlar bende bugün gördüm öyle üzüldüm ki .(

Onları ibret olsun diye çarmaha getireceksin belki akıllanırlar

• Beğen
Tepkiler: ne
Ben olsam sosyal medyadan ama hepsinden engellerim iplerinden bir daha asla girmesinler hatta hacker olup onları cümle aleme rezil etmek isterim

Abi depremde enkaz altında kalanları arayıp dalga geçtiler
Boludaki yangın faciasında yakınlarını kaybedenleri arayıp dalga geçtiler
Batı medeniyetini yüceltenlerden değilim ama böyle alçaklık şerefsizlik inanın batıda yoktur
Reziller

Keşke ceza alsalar okadar isterim ki

İşin cezai boyutunu konuşmak için dosyayı, içerisindeki bilirkişi raporlarını, doktor raporlarını ve atk raporlarını görmek lazım. Amma velakin yorumlar iğrenç ötesi olmuş. 1 dk sonramızın belli olmadığı bir hayatta bu şekilde yorum yapmak kimin haddine. Sanki kendileri hepsi ölünce direkt cennete girecekler, sanki kendileri takva sahibi de eleştiriyorlar. Etme bulma dünyasıdır ehli bir olay başlarına gelirse anlarlar.

İşin cezai boyutunu konuşmak için dosyayı, içerisindeki bilirkişi raporlarını, doktor raporlarını ve atk raporlarını görmek lazım. Amma velakin yorumlar iğrenç ötesi olmuş. 1 dk sonramızın belli olmadığı bir hayatta bu şekilde yorum yapmak kimin haddine. Sanki kendileri hepsi ölünce direkt cennete girecekler, sanki kendileri takva sahibi de eleştiriyorlar. Etme bulma dünyasıdır ehli bir olay başlarına gelirse anlarlar.
Bazı insanların zihni sadece kötülüğe çalıştığı için baktıkları her yerde kötülük görür ve kendi iç dünyalarını yansıtırlar ancak en büyük kötülük de bir süre sonra kendilerine ve yakın çevrelerine döner. "Etme bulma dünyası" sözü de bu durumu ifade etmektedir.

Bunlara ceza,idari işlem verilse ne olacak ki? Bu fiziki bir durum değil,zihniyet sorunu.Yazık,acınası.

Karamizah yaptigini zanneden uc bes cahil iste.
Ha bir de tiktok hep boyle. Kitlesi tam bir andaval. Sorunlu , yanliz ve kizlardan gotune tekmeyi yemis. Ardi yaniklarla dolu.

Kalpkarası boyle bir şey iste .

Geri