Bir Kadınla Alışverişe Çıkmak

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Sevgilini mağazaya sal, dönerse senindir, dönmezse kabindedir.:)
Dünyanın en zor şeyidir, aşırı sabır ve kuvvet isteyen iştir.

Neden en yakın kız arkadaşlarıyla değil de bizi de yanlarında isterler onu anlamıyorum. Bence saçma.

ben erkek gibiyim.birsey lazim oldumu alisverise cikarim.ve gittigimde direk alacagima gider dener alir cikarim

kiz arkadaslarimla saatlerce bekledimj bilirim

ve birde donup demezleermi yep : i swear youre like a man.so boring.

ben almim.yanliz giderim artik beyin kaldirmiyor.

En sevdiğim şey. Fikir söylemesi vs hele cezbeder beni.

Cüzdanın kabarık, sabrın sınırsız olması lazım. :D Öyle bir erkek de yok sanırım.

Ben sevmiyorum bir kadinla kiyafet alisverisine cikmayi cunki ben uzerinde durmam, gordugum ya da begendigim seyin uzerime yakisip yakismayacagini anlar ve uzerinde cok dusunmem, ya hemen alirim ya da birakirim. Ama yanimdaki kadin cok kurcaliyor surekli giyip cikariyorsa daralirim sinirlenirim o an orayi terk edesim gelir. Yani kafa dengi ise neden olmasin diyecem ama nedense hic yok oyle biri :D ya da tutuyor benim aldigimin aynisini almaya kalkiyor iste o ann yok mu o ann !!!

İyi yanından bakın biraz da :T: sevdiğiniz insanla daha çok vakit geçirmiş olacaksınız işte, ne güzel :p

avm otoparkına 2 saat araba parkedip 5 saat bir vitrine bakakalmalarıda çok şirin

Cinnet sebebi, bak bak, beğenme, dükkanlara gir gir çık, ulan ne lazımsa alın be kardeşim 38 tane yere ne bakıyorsunuz, buradan anama selamlar.

Mağazalara dalıp dünyayı unutanlardan olmadığım için kendini kaptıranla gitmemeyi yeğlerim.Kafanda tasarla ve git hemen al, benim olayım bu kadar basit.

Geleki birde kararsizsa :T:

Magaza'nin giris kapisinin onunde bazen bir kac saniye duruyorum ve ortami, kiyafetleri inceliyorum. Uzaktan goz karari aliyorum gireyim mi girmeyeyim mi diye. Tarzim degil ise, bakmadan cikiyorum, eger ki hosuma giden renkler-kiyafetler varsa, giriyorum. Orda da begendigim bir sey bulunca, hele ki cok guzel seyler bulunca, bazen uzun kaliyorum, ama degiyor. Direk alir, cikarim. Hedefim var, o hedefe ulasilmali alisveriste :D

Bir arkadasim var. Onunla mesela ceket almaya gitmistik, cunku cekete ihtiyaci vardi. Ceketten baska her sey aldi, oyle eve gitti. :D

Bir kadınla aışverişe çıkmak değilde, kadınımla alışverişe çıkmayı severim.

Anammm yantık :D
Ben annemle gitmiyorum, sevgilimle eşimle hiç gitmem pehh :D

Sıradan bir semt pazarına gidilse bile 3 saatten aşağı çıkılmaz.

Geri