Bir kadın balkonda çıplak halde twerk yaptı

Konu sahibi son olarak 1018 gün önce görüldü

İstanbul'un Avcılar ilçesinde kaydedilen bir videoda, genç bir kadının balkonda çıplak halde dans ettiği anlar yer aldı. Görüntülerde kadının çevre apartmanlara ve yoldan geçen vatandaşlara aldırış etmeden twerk yaptığı ve daha sonra içeri girdiği görülüyor.​

İstanbul'un Avcılar ilçesinde kaydedilen bir görüntü sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. İnternete düşen videoda genç bir kadının balkonda çıplak halde dans ettiği anlar yer aldı.

BALKONDA ÇIPLAK TWERK YAPTI​

Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan görüntülerde son dönemdeki twerk akımına uyan bir kadının, evinin balkonuna çıplak halde çıkarak dakikalarca dans ettiği görülüyor.

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDEN DANS EDİP İÇERİ GİRDİ​

Yoldan geçen bir aracın içinden cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde genç kadının çevre apartmanlara ve yoldan geçen vatandaşlara aldırış etmeden bir süre twerk yaptığı ve daha sonrasında içeri girdiği anlar yer aldı.

videoyu çeken koleksiyon için çekmiş ama sonra para kazanırım düşüncesiyle haber kanalına yollamış gibi.

Tekirdağmış Avcılar değil. Millet sıyırdı kafayı…

Dişil enerjisi ayyuka çıkmış enerjisini balkonda atmaya çalışan bir ablamız işte

Ne bu kadar konu ettiniz daha önce twerk yapan kimseyi görmedik mi :d

Arkadaşlar biraz elit konular açar mısınız??

Yorum yapamıyorum şurada bakıp bakıp çıkıyorum konulardan:(((

( Bu arada çıplak twerk yapan görmemiştim :d )

Geri