Bir ıphone'un yerini ancak bir ıphone tutabilir.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Abartmayın şu ıphoneyi ya. Sadece gps'i güzel bence, gerisi tırt. Sarj olayına hiç girmiyorum.

Wifi antenin ısınması giibi dandik bir sorunu da mevcut.
Bir daha asla almam.

Ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya.
Sırf gösteriş için iphone kullananlara gelsin bu.

Androide göre kullanımı çok daha kolay ve menü tasarımı daha toplu. itunes sayesinde yedekleme ve dosya transferleri başarılı. Ki diğer apple ürünleriyle çok iyi haberleşme ağı var. Çok daha akıcı bir işletim sistemi. Ama bugün alacak olsaydım sadece fiyatı yüzünden iphone almazdım.

Gerçekten de iPhone'a alışınca başka telefon kullanamıyorsun.

Android'den sonra ilaç gibi gelir. Aslında ilaç gibi gelen şey Iphone değil, IOS'dur. Yavaşlığa, takılmaya ve hataya katlanamayan kullanıcıların aldığı telefondur. Ama ne yazıkki bunu bir gösteriş olarak kullanan kitle yüzünden teknolojisi 2. plana atılıyor. Üzücü...

Android Fatmagül Fakı, iPhone Adriana Lima'dır.
İlk kez kullanmaya başladım. Çok memnun kaldım.

iphone 6 kisin sogukta kitleniyordu. Bana baya sorun yasatmisti bir de sarji varken arada kendi kendine kapanip acildigi oluyordu. iphone 7'de bu sorunu cozduler.

Yavaşlama sorunu yok en güzeli ama kendini korumacı tavrını beğenmedim

Nougat 7.0 kullanmamış mal beyani

En son kullanacağım telefon,çok özenirdim aldım sonra geri sattım.

eskiden android kullanırdım ios'a soğuk bakardım ama bir gün bu fobimi yenim iphone geçtim ve artık android mi bedava verselerde kullanmam.

bilmiyorum ama bana çok ilkel geliyor Samsung daki imkanlara göre.. aldığıma çok pişmanım ayrı bir sayfada dertleşmek isterim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim tel android neden kasmıyor ve yavaş değil android kullananlar ne kullanıyor ki anlamadım.
Ara yüzünü vs sevmiyorum telefonsuz kaldığımda bile elime alıp kullanmadım o derece soğuk geliyor bana sağlam telefon olabilir ama kullanmayacağım hiç bir şekilde.

Geri