Bir insanın samimiyetsiz olduğunu hissettiğin an, ona bakışın tamamen değişir mi?

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
forumu baz alırsak, bir kişiyle böyle bir şey yaşandı. iyi niyetinden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir saf salaklığı vardı, samimi de bulurdum. gel zaman git, samimiyetimiz arttıkça bunun aksi olduğunu bizzat tecrübe ettim. ama genel olarak iyi bir okuyucuyumdur, pek yanılmam.

Mesela geymır gelip oğlum sen kitap gibisin demiyor, Alp gelip baba muhteşem sesin var demiyor çünkü bunlar şu am ne yapıyorlaaarrr,

Buluşma şeyi yapıyorlar ve ben yokken yapıyorlar

Bundan sonra benim için ikisi :

Ben fark edip uzaklaşıyorum. Ayrıca fark etmem uzun sürmüyor.

Burda iki kişinin yerini değiştirdim kafamda samimiyet anlamında. Mesela diğerini çok candan ve gerçek bulurdum oysa birisi çok üstten bakan diğeri ise birşey olduğunda koşacak olan ve nasılsın diye soruyor ise gerçekten nasil olduğunu merak edenmiş.

Hiç bişey göründüğü gibi değil

Son düzenleme:
zaten direkt, bir insani gorunce veya okuyunca az cok anlayabiliyorum bu tarz seyleri. yeni bir sey ogrenmiyorum "bu" kisiyle ilgili yani. bana karsi iyi ve kibar davranildigi surece, problem olarak gormuyorum iletisimi. o da olmayinca, tanimiyorum-gormuyorum-okumuyorum seklinde devam. zor degil:d

Samimi olsa da bir şey değişmiyor ki zaten.Bendeki önemini hissetmediğim bir insan,kırk takla atsa da umrumda olmuyor.

Geri