Bir İnsan Neden Alkol Kullanmaz

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4723 gün önce görüldü
Ben bunların hiç birini tanımıyorum slkj
Kafa yapıcı hiçbir şeyi sevmiyorum.
Beni tribe sokuyor.
Millet bayılmak için içiyor ben ayılmak.
kahve içiyorum şuan.. teşekkürler.s

Öyle bir durum varsa içme, gerek yok. İyi gelmeyen bir şeyi yapmamalı insan.

Bacardi + enerji var daha. Kahve sevenlere black russian var.

Ölmek isteyenelere dead island var. Drambuie kokteyllerine önce aşık, sonra köle olunur.

Abi harbiden o ickiye gelemiyorum ben ya, yani her pisligi denedim ama o icki gitmiyo abi bogazdan asagi.

Yenilikleri seven biri olarak çok şey denedim ama hiçbiri rakının yerini tutmuyor. İçim keyfi olan bir rakı seçip, meze diye patlıcanla haydariyi getirip koymayan bir yer bul kendine.

,Soğuk meze olarak susamlı karides olsun masada, zeytinyağlı enginar, farklı soslarla dil balığı. Sıcaklardan peynirli mantar getirsin, , akdeniz lokumu, kalamar belki, belki barbun...

Rakı içtiğini hissetmezsin bile.

Abi harbiden o ickiye gelemiyorum ben ya, yani her pisligi denedim ama o icki gitmiyo abi bogazdan asagi.

Kara efe içemezsin. Uzun demleme dene. Tekirdağ gold da olabilir. Tek içme, rakının yanında çok su mide bulandırabilir. Duble veya ötesi. Gerekirse ehli keyf iste.

İçme vaktim gelmiş.

Yenilikleri seven biri olarak çok şey denedim ama hiçbiri rakının yerini tutmuyor. İçim keyfi olan bir rakı seçip, meze diye patlıcanla haydariyi getirip koymayan bir yer bul kendine.

,Soğuk meze olarak susamlı karides olsun masada, zeytinyağlı enginar, farklı soslarla dil balığı. Sıcaklardan peynirli mantar getirsin, , akdeniz lokumu, kalamar belki, belki barbun...

Rakı içtiğini hissetmezsin bile.
Hmm bunlari not ettim. Yani alkol anlaminda her kotu ickiyi denedim ama ne bilim. Bu raki olayini bi cozucem bakalim.

e9adngkw37r31.jpg

Pro rakıyı öyle bir anlattı ki yine şu ortam canlandı gözümde.. hatırlayalım..

Bunu ilk defa forumda gördüm ve içen tüm tanıdıklarıma gönderdim. Çok gülmüştüm.

Sayende ekleme yapalım; rakıyı rakı bardağında için. Üstüne rakı bardağında kalem bira için.

Meyve tabağı veya kahveli ayva arkasına acı badem likörüyle birlikte sade türk kahvesi tüketin.

Neden kullanır sorusunu düşününce aklıma "Neden kullanmasın ki?" geliyor ama tam aksini düşününce "Neden kullansın ki?" diyemiyorum. Galba alkol seviyorum. Selamlar.

Dünya nimetlerinden zevk almayı bilmediği için.
Bir şeylere aklını kullanmadan körü körüne inandığı için,.....

Meyva suyunu sek içerim. Herkes şaşırıyor. Bir de Şeftale oldumu, yok keyfime denilecek.

Biranın tadına baktım iğrenç geldi
Diğerlerinin tadı da aşağı yukarı aynı diye düşünüyorum
İnsanı kendinden geçirmesi de cabası

Geri