Abi harbiden o ickiye gelemiyorum ben ya, yani her pisligi denedim ama o icki gitmiyo abi bogazdan asagi.Aklını yitirmişsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi harbiden o ickiye gelemiyorum ben ya, yani her pisligi denedim ama o icki gitmiyo abi bogazdan asagi.Aklını yitirmişsin.
Ben bunların hiç birini tanımıyorum slkj
Kafa yapıcı hiçbir şeyi sevmiyorum.
Beni tribe sokuyor.
Millet bayılmak için içiyor ben ayılmak.
kahve içiyorum şuan.. teşekkürler.s
Abi harbiden o ickiye gelemiyorum ben ya, yani her pisligi denedim ama o icki gitmiyo abi bogazdan asagi.
Abi harbiden o ickiye gelemiyorum ben ya, yani her pisligi denedim ama o icki gitmiyo abi bogazdan asagi.
Hmm bunlari not ettim. Yani alkol anlaminda her kotu ickiyi denedim ama ne bilim. Bu raki olayini bi cozucem bakalim.Yenilikleri seven biri olarak çok şey denedim ama hiçbiri rakının yerini tutmuyor. İçim keyfi olan bir rakı seçip, meze diye patlıcanla haydariyi getirip koymayan bir yer bul kendine.
,Soğuk meze olarak susamlı karides olsun masada, zeytinyağlı enginar, farklı soslarla dil balığı. Sıcaklardan peynirli mantar getirsin, , akdeniz lokumu, kalamar belki, belki barbun...
Rakı içtiğini hissetmezsin bile.
Hmm bunlari not ettim. Yani alkol anlaminda her kotu ickiyi denedim ama ne bilim. Bu raki olayini bi cozucem bakalim.
Pro rakıyı öyle bir anlattı ki yine şu ortam canlandı gözümde.. hatırlayalım..
Onlari bagrimiza basalim Anna hanimcim : ))Shini hanım merhaba. s
İçmeden kafası güzel olanları daha cok sevelim..