Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yetiştirildiğim aile yapısı alkolle aramdaki mesafenin miadını oluşturdu. İnancımın alkolü haram kılması sebebiyle de hiç kullanmadım.
Yalnız milad da uymadı sanki. Aile ve yetişme çağı geniş zaman dilimine işaret eder. Milad ise başlangıç noktasıdır ve ani zamandır, miad ise son ve vaadilmiş zamandır. Yetiştirildiğim aile yapısı düşük bir cümledir. Alkole olan mesafemin kaynağı yetişme tarzımdır ve bunu elbette aileme borçluyum dememiz gerekiyor. Evvet, dünyayı bu kez de güzel Türkçemiz ile kurtardığımıza göre artık rahatlıkla Survivor izleyebiliriz. Teşekkürler.
Yalnız milad da uymadı sanki. Aile ve yetişme çağı geniş zaman dilimine işaret eder. Milad ise başlangıç noktasıdır ve ani zamandır, miad ise son ve vaadilmiş zamandır. Yetiştirildiğim aile yapısı düşük bir cümledir. Alkole olan mesafemin kaynağı yetişme tarzımdır ve bunu elbette aileme borçluyum dememiz gerekiyor. Evvet, dünyayı bu kez de güzel Türkçemiz ile kurtardığımıza göre artık rahatlıkla Survivor izleyebiliriz. Teşekkürler.
Kusura bakmayın fakat tek bir yorumla insanlara haksızlık yapmayın derim ayrıca ne söylemeye çalıştığını hepimiz gayet iyi anladık ve konu düzgün Türkçe ise sevgili yeLda'nın Türkçe'si gayet düzgündür, eski yorumlarını takip etmiş birisi olarak bu yazdıklarınızı çok anlamsız buldum. Kendisinin şu ana kadar kaç yorumunu okudunuz acaba da böyle alaycı bir yorum yapma ihtiyacı hissettiniz? Forumdaki çoğu üyenin bozuk Türkçe kullanımı bitti de en iyi yazanlar mı eleştirilmeye başlandı?
Konuya yorumum ise genelde çok özel bir etkinlik olmadıkça alkol tüketmemeyi tercih ediyorum.
Güzel kalpli Lefty, değerli yorumun için çok teşekkür ederim..