Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun lafın kısası “seni hala seviyorum” Bittiğini artık kabul ettim ama kendimi buna alıştırmakta henüz güçlük çekiyorum. Zamanı ilaç olduğu için değil, seni içimde öldürecek bir katil olduğunu düşünerek yarama basıyorum. Hani çıksa biri bir gün, o öldü dese; zerre acı ya da nefret hissetmeyecek kadar sana yabancı biri gibi olmak istiyorum. Öyle doluyum ki sana, öyle seviyorum; öyle yarım, öyle çaresizim ki sensiz; inan ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Ve bir gün sana, uzun lafın kısası “artık seni sevmiyorum” diyebilmek istiyorum.
Öyle ßir buLut doğar ki içine ßazen,
Yağsan oLmaz yağamazsın
Hıçkıramazsın hıçkırsan ağLayamazsın
Uzatırsın eLini ßir tatLı dokunuş için
TutamazLar tutunamazsın
Aşk;
Kapının önünde eLinde eLma şekeri,
ParmakLarı yapış yapış ßoyu daha ziLe uzanamayan
Vé küçük şapkasının aLtına hayaLLerini sığdırmış ßir çocuk oLduğumu öğretiyor ßana
Hér kapının önüne qeldiğimde,
ßir hüzün ßir de şaşkınLık kapLıyor küçücük ßedenimi
Hép mi zile uzanamaz hep mi eLinde eritir şekerini insan ßu ne şanstır ¿
ßitti
Şimdi kına yakın
İstemediğiniz ßir masumiyet can çekişiyor
İdam ediliyor kendi mahkemelerinde kendi yargıları sonucu
ßitti
ßitirdiniz
Herşey ßitti