Bir garip özel mesaj serüvenleri

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Herkese merhaba arkadaşlar...
Bir süredir aklımda olan konuyu açmak istedim.
Şöyle ki, biliyorsunuz sosyal medya hesaplarimizdan yeri gelir bazen saçma sapan mesajlar alırız. Taragini(?) atanlar mi dersiniz, tanışmak için atılan kırk taklalar mi bir ton şey...
Ben de dedim ki mesajların kimden geldiğinin üstünü çizerek paylaşalım... Hem gülelim hem üzerine bir süre uzaklara bakarak düşünelim... İfşa sayılmaz aslında tamamen girgirina açtığım bir konu, forumdaki kişilerin dm olayını asla paylaşmasıniz ama uyarımi yapayım, lütfen güzelim konu kapanmasın öyle bir şey yaptığınız zaman...

Dipnot: mustehcen fotoğrafların mesajlarını atmazsanız da mutlu olurum... Bizdeki de mide lütfen... O pisliklerin Allah bin belasını versin...

Her kadına çoğu mesajlar güzel güzel gelirken benim bir sosyal medyadaki kullanıcı adımdan ötürü gördüğüm karşılık bu,
Sanırım forumdaki İsmail sosyal medyami bulmuş....
Sayfalarca mesaj yazmış bana ruh hastası, tek kelime bile yazmadığım halde... kısa bir kısmını paylaşıyorum.... Ağlıyorum her okuduğumda...

Screenshot_20211025_210728.jpg

twitter ve insta mesajlarını ayrı tutarak başlayalım

burası kitap incelemesi alıntı vs paylaşılan bir site sadgsagsagsagsadg

1635270207877.png

Benim hiç böyle mesajlarım olmadı :(

Bana bir çocuk yazıyordu. Sırf yazmasın diye sevgilim var yazma diye yalan uydurdum. Evli olmadığın sürece benim için problem yok demişti. Bastım engeli.
Bir de şey var. Bu dünyada gülmeyi en çok sen hak ediyorsun tarzı bir şeydi. Hoşuma gitmedi değildi simdi.
skljslk
Ara ara malaklar buluyor beni.

Bana direk sesli mesaj gelmişti şuan atamıyorum xd salak yaaa :D gülüyorum sjsnxnjdnsnd

bi dönem havlıyordu biri. “haw haw paspasın olayım” :m sonra da finansal kölem olmak istediğini söylemişti….

Geri