Bir Başbakanın diziler hakkında yorum yapması dogru mu ?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
Eğer bu başbakanın adı rte ise o herşeye yorum yapar kendisi zira ülkeyi yönetmek dışında her konuya maydanoz olmayı çok sever.

başbakan dizileri beğenmiyor olabilir.Bunu dile getirebilir.Başbakan ın her söylediği kanun değil yani resmi gazetede yayınlanıp yasa olmuyor.Başbakan herkesin başbakanı olmak zorundadır tabi ki söylemleri ayrıştırıcı olmamalıdır bazen bu hataya düşüyor ama sonuçta Başbakan denilen kişi bir siyasi duruştan gelir ve dünyanın en demokratik ülkelerinde de başbakanlar geldiği siyasi geleneğe göre konuşmalar yapar bundan gocunmak bence saçma.

Ben de başbakan olsam dizileri eleştirirdim.Çünkü beğenmiyorum ve izlemiyorum.Beğenenler olduğu için de yasaklama niyetim de olmazdı.Başbakanın da böyle bir niyetli yok zaten.

ben basbakanı eleştirdiğim zaman hakarete maruz kalıyorsam hatta vatan haini damgası, mason uşağı damgası yiyorsam bence yorum yapması hiç doğru değildir. yorum eleştiri yapmak halkın yapması gereken bir etkendir. basbakanın değil.

Eğer bu başbakanın adı rte ise o herşeye yorum yapar kendisi zira ülkeyi yönetmek dışında her konuya maydanoz olmayı çok sever.

senin o karpuz cocuk fotosuna bile yorum yapar!

rte: bir bölücü orgut uyesi karpuz ile ulkeyi bölmeye çalışıyor bu oyunlara gelmeyin halkım

Şimdi bu konu biraz çarpıtılmış gibi geliyor bana, yorum yapılan dizi bizim tarihimizle alakalı bir dizi, ve gazeteciler her yerde herkese her şey soruyor, sorulan soru karşısında düşüncelerini dile getiren başbakanda olabilir , bir sanatçıda.Böyle ciddi bir dizi hakkında yorum yapılmasının altında bişey aramaya gerek yok.Sonuçta hiçbir başbakan çıkıpta aşkı memnu gibi yada yahşi cazibe gibi normal bir dizi hakkında yorum yapmıyor.

Hani birilerine bişeyler için kızabiliriz de , bazen öküz altında buzağı aranıyor gibi geliyor bana.

Doğru değil ama ortada başbakan yok ki zaten bir müteahhit var..

Geri