bir bahanemiz olsun

Konu sahibi son olarak 228 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz de yazın olm o grubun admini benim sen davet bile gönderemiyorsun, senden mi öğrencem napcamı :pat: Ayağını denk al atarım gruptan :honk:

bugün sende ki çelişkiler kısır döngüye girmiş kanks bu kaçıncı nan :zuha: tabii benden öğrencen nan :karaoke: davet gönderemiyorum kurcaladım bulamadım. endofme'ye davet gönder hazır bahsi açılmışken. Ayrıca atsan nolur olum gruptan yine yazıcam yine yazıcam bunun da farkındasın demi :T:

bugün sende ki çelişkiler kısır döngüye girmiş kanks bu kaçıncı nan :zuha: tabii benden öğrencen nan :karaoke: davet gönderemiyorum kurcaladım bulamadım. endofme'ye davet gönder hazır bahsi açılmışken. Ayrıca atsan nolur olum gruptan yine yazıcam yine yazıcam bunun da farkındasın demi :T:

Kanks şimdik şöyle oluyor; o grubun admini massinizkia :honk: Haliyle lostluk sökmüyor :D Ama o hesaptan girersem gönderirim bi ara da, o da davet beklemesin canım gelsin aaaa, her şeyi de benden beklemeyin :pat:

Kanks şimdik şöyle oluyor; o grubun admini massinizkia :honk: Haliyle lostluk sökmüyor :D Ama o hesaptan girersem gönderirim bi ara da, o da davet beklemesin canım gelsin aaaa, her şeyi de benden beklemeyin :pat:

Sana CEO dedik,başımızda seni bildik olum beklemek hakkımız :p kurucular harici niye davet gönderemiyoruzkia ?

daveti bekliyoz hala bak

Hoş geldiniz..
Keyifli zaman geçirmenizi dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri