Bir anda evde panik yaratan basit şeyler

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
ev içindeyken paniklik bir durumum yokta evden çıkarken anahtarı evde mi unuttum lan sorusu her zaman kafamda uyanır istemsizce sırt çantamı kontrol ederim.

Direkt ben. Climax hocanin sendeki uyku teroru olabilir demesiyle biraz da olsa anlamlandirabildigim uykudayken ciglik cigliga evin icinde kosmam. Yazik anam babam beni antrede bagrirken duyunca ayaklanip beni geri yatiriyorlar. Bigun biri tokadi basacak ama ne zaman. Kismet be cocuklar biz de boyle olalim istemedik.

Direkt ben. Climax hocanin sendeki uyku teroru olabilir demesiyle biraz da olsa anlamlandirabildigim uykudayken ciglik cigliga evin icinde kosmam. Yazik anam babam beni antrede bagrirken duyunca ayaklanip beni geri yatiriyorlar. Bigun biri tokadi basacak ama ne zaman. Kismet be cocuklar biz de boyle olalim istemedik.
uydudayken çığlık çığlığa evin içinde koşmak. bir an hayal ettim gerilim/korku filmi gibi. acil şifalar.

uydudayken çığlık çığlığa evin içinde koşmak. bir an hayal ettim gerilim/korku filmi gibi. acil şifalar.
Cok nadiren olmasi, kisa surmesi, ve benim hicbir sey hatirlamamam guzel yanlari. En azindan hayatlarina bir aksiyon katiyorum. Iyi yanindan bakalim:d tesekkurler<3

Genel anlamda panik olan birisi değilimdir ancak deprem sonrası her sarsıntıda ister istemez yaşandı.

Geri