BİM : Ülkenin sâhibi biziz!

Konu sahibi son olarak 1017 gün önce görüldü
Yarın BİM'e gidip, 2 market arabasını doldurup, kasada tek tek geçirttikten sonra 'ben ahlâksız değilim, vazgeçtim almaktan' diyecek kişiler çıkacak mı bakalım!?

1669924019650.png

nasıl bi yürek yemek bu
berbat ürünlerinle yallah çölüne

amcam enerji içeceğini fazla kaçırmış

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Valla ben üzerime alınmadım. Kime diyo

Buyuk Islami Marketler?

Bu adam lisede hiç kopya çekmeyen ama dersleri de o kadar iyi olmayan inek öğrencilere benziyor.
Bu tipler alık olur biraz, kızlar ilgi göstermez, onlar da kızlara yanaşmaz, okulun hiçbir sosyal aktivitesine katılmaz, top oynamaz.
kendi gibi birini bulup onunla arkadaşlık yapar, boş derslerde sınıfta kalıp kareli defterini bir siyah bir mavi kalemle boyar.
araba resimleri çizer defterinin arkasına.
ama bunun bim’ in sahibi olması beni de şaşırttı, normalde bunlar mahalledeki elektrik tesisatçısının yanında işe girerler okul bitince.
hayret.

Eflasyon yüksek değilken dolar 4 5 lira iken makarna 1. 1.5 yağ 20 30 lira civarı idi . En.buyuk suç hükümette .faizi düşürme dediler .yapma recep abi elini öpeyim bahçeli abi dediler .eflasyon ve dolar artınca esnaf canı sıkılınca sebebsiz zam yaptı . Artık durduramazlar yalama oldu şaftı kaydı .

bim yine ucuz ya bizim köye yakın ilçeye gidiyoruz da bazen bakkal dünkkanı daha pahalı. bence durmalı..

egemen bağış vardı ülkede ki çoğu zengin akp linin kankisiydi sonra ne oldu yolsuzlukları ortaya çıktı
sonra içeri mi atıldı dersiniz hayır hayır büyük elçi oldu
buda atarını yapar sim diye market açar ne olmuş yani

Fetöcü iseler kim sizi engelliyor tutuklamanız için? Fötö olmasın sakın engelleyen?

Geri