Bilim bekar kalmayı öneriyor

Konu sahibi son olarak 713 gün önce görüldü
Yapilan bilimsel calismalari yuruten kisiler evliyse eger 2 cift lafim olucak!!!!

komşu teyzeler rahat bırakırsa
belki insanlar bilimin ışığında yürüyebilir

Evlilik tartışılır bi konu, 8 sene çıkıp sonra evlenip mutsuz olanlar var, tanıştığı biriyle daha 6 ay olmadan evlenen mutlu olanda.

Belirtilmemiş ama bence düğünler kaldırılsın, bide şu 1.362.579 yemek takımı alınmasın artık. :D

Önce evlilik ne onu bi sorgulayalım derim.
İki insan birbirini sevmiş yani sevişmiş karşılıklı olarak yani :) Kalan ömürlerini pembe panjurlu bi evde bide çocuklarıyla birlikte yaşamadır evlilik.

Yok 400-500 bin ₺ ye ev al, yok 10-15 bine ₺ düğün yap, yok 70-80 bin e evi döşe.
Arkadaşım evlenip yani sevdiğinle bir ömür geçirmek mi yoksa gayrimenkul işine mi giriyorsun?

Ben olaya öyle bakıyorum. Hadi diyelim evlendin masrafın ortalama 300 bin tuttu, tut ki 1 ay sonra anlaşamayıp ayrıldın. O giren 300 binin kredisi ne olacak. :D

Bilim öyle diyor ama elim öyle demiyor ..

Ben de oneriyorum.
En iyisi dost hayati.

Yakin zamanda muhendisler iki kisinin odadaki konusmalarini odada bulunan cips paketinden cözümleyebildiler.
Sesin cips paketinde yarattigi mikro titresimleri cok hassas bi kamerayla seyredip, cikan degisimden harfleri cözdükleri bi teknoloji gelistirdiler.
Ürkütücü ve güzel degil mi.
Sosyoloji de öyle. Cogu zaman cok.
Ama aile kurumunun gerekliligi, insan dogasında olup olmadigi ve devlet ekseninde neden nasil temellendirildigi gibi konular irdelense daha saglikli
fakat is kisisel öneriye evrilince sarlatanliga dönüstügünü düsünüyorum,
bi de pozitif bilimciler haric "enerji" lafini sarf edenlerin.
Simdi inebilirim

Bir anlamda doğru...
Çünkü ana rahminde gülmeyen el ..... gulmezmis...
( bu sıralar argo atasözlerine kafayı taktım konularda her denk geliste baska bir söz yazacağım)

bende bekar kalmayı öneriyorum sorsan bütün evliler beksrligi önerir, ilime bilime gerek yok bunun icn

bilim yine kitabın ortasından konuşmuş. çok doğru.

Bilim: söylediğimi yapın, yaptığımı yapmayın.

Ben de bilimsel olduğuma göre bekar olmam normal. :d

Geri