Bilgisayarımdan Garip Sesler Geliyor

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Arkadaşlar son bir haftadır bilgisayarım garip garip sesler çıkarıyor :s:
Zaman zaman donuyor daIsınma var mı diye bakıyorum yok.

Sorun ne olabilir ?:dusun:​

Fabrika ayarlarına geri döndür tek çözüm bu bir zaman aynı sorun bendede olmuştu fabrika ayarlarına geri döndürdüm sorun çözüldü.

Garip sesler derken fan sesi mi nasıl bi ses biraz daha açık bilgiler vermelisin. Bahsettiğin sorun bir çok sebepten kaynaklanıyor olabilir biraz daha net bilgiler alabilirsek yardımcı olmaya çalışırız. Kasa mi ? dizüstü mü ?

Garip sesler derken fan sesi mi nasıl bi ses biraz daha açık bilgiler vermelisin. Bahsettiğin sorun bir çok sebepten kaynaklanıyor olabilir biraz daha net bilgiler alabilirsek yardımcı olmaya çalışırız. Kasa mi ? dizüstü mü ?

Diz üstü.Böyle sanki içinde cd var da dönüyormuş gibi bir ses geliyor.
Bazen sıklaşıyor bazen kesilip hiç gelmiyor.Fan sesinden biraz daha baskın bir ses gibi.

Bilgisayarın en son ne zaman temizlendi? Fanları falan, ısınma düzeyine ve harddisk in ömrüne bağlı olarak ses harddiskten de gelebilir kuzucan

O zaman cd kendi kendine okuyor ne caliskan birseymis bu yahu :asd:

Diz üstü.Böyle sanki içinde cd var da dönüyormuş gibi bir ses geliyor.
Bazen sıklaşıyor bazen kesilip hiç gelmiyor.Fan sesinden biraz daha baskın bir ses gibi.

Bilgisayarın aşırı ısınma yapıyor mu ? Donanımsal bir problem var gibi hissettim.

Hayır almıyorum.

Sen her ihtimala karşı harddiskindeki önemli bilgilerini yedekle yanmasın sonra :)

Büyük olasılık sesler bilgisayar işlem yaptığı anda aktif oluyordur. Fan kaynaklı olsa sesler sürekli aktif olur. Benim düşüncem problem harddiskten kaynaklanıyor.

Sen her ihtimala karşı harddiskindeki önemli bilgilerini yedekle yanmasın sonra :)

Büyük olasılık sesler bilgisayar işlem yaptığı anda aktif oluyordur. Fan kaynaklı olsa sesler sürekli aktif olur. Benim düşüncem problem harddiskten kaynaklanıyor.

hacı çok sıkılıyom la oyun alak, fc primal alak senin hesaba :d

Geri