Bilgisayar Almak İstiyorum, Ne Alayım?

• Kullanıcı Yek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1049 gün önce görüldü
Arkadaşlar, bu konuda Allah aşkına bir fikir verin bana. Maksimum 1500- 2000 TL civarlarında dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Malumunuz eğitim hayatı asla bitmeyen bir insan olup çıkıverdim ben.

Kriterlerim;

Hafızası iyi olsun,
Normal düzeyde olsun, öyle çok şeye gerek yok yani,
Oyun falan oynamıyorum ekran kartı önemli değil,
Tamamen kişisel gelişimime ve forumdaki mesaj gelişimime faydalı olsun istiyorum yani :D asfddghg
Cinsiyetim kadın diye, böyle kibar şeyler önermeyin, bilgisayarın büyük olanını seviyorum yani, 15.6 ideal bu sebeple.

Böyle promosyonlu neyimli olursa sevinirim, biz kadınlar ".... Alana ..... Hediye" işlerini severiz bilirsiniz.
Prensip olarak Toshiba, Casper kullanmıyorum. Buna Samsung'u da ekleyelim.
Allah'ını seven bana bu konuda yardımcı olsun, ramazan ramazan çok hayra girersiniz.

Ha bir de taşınabilir hard disk de önerin.

Bakın İngilizce'mi geliştirmem lazım lütfen lütfen lütfen. Şarkı önermez oldunuz bari bunu yapın :p

Öptüm hadi.

Notundibi: Takdir edin, kurallara uygun başlık açtım. Kızmayın, yine uzun yazdım :D

hp hariç hangisini alırsan al kafi :D
sony vaio'lar da sağlam makineler bir dönem kullanmıştım.

Ya hp yi kotulemeyin :( gerçi benim Pc im 3 yıllık degismesi lazım artık jdkdkdkd

Toshiba Sony Dell markaları iyidir. casper da ısınma sorunu oluyor diye duydum. özelliklerini kendine göre ayarlarsın. oyun oynamicaksan i7 işlemci 8gb ram 1gb ekran kartı 500 gb harddisk yeterli
Taşınabilir harddisk olarak samsung kullanıyorum memnunum :cici:

Şimdi alma, beraber bakarız. :T:

Ya bu kongre işlerine başlamam lazım bir de İngilizce işleri var, YDS eylülde benim kurs yetişmeyecek asılmam lazım :(

Bilgisayarsız bir dönem geçirdim :D ama bir dahaki dönem istemeye yüzüm yok yavrum :D

Ya bu kongre işlerine başlamam lazım bir de İngilizce işleri var, YDS eylülde benim kurs yetişmeyecek asılmam lazım :(

Bilgisayarsız bir dönem geçirdim :D ama bir dahaki dönem istemeye yüzüm yok yavrum :D

Taam hafta sonu bakarız işte. :/

ısınma sorunu az olan asus ve lenova da iyidir. ama 2000tl ye nassıl birşey koyarlar önüne bilemiyorum :D
hele ki doların tavan yaptığı bu zamanlarda

Bende Asus öneririm
Bir dönem casper kullandım aslında casperlarada bakabilirdin :/
Şuan ki bilgisayarım Asus K555LN-XO406H i7-5500U 3 küsur bi fiyatı vardı 2 bine aldık baya uygundu şu sıra indirimde olan çok bilgisayar var Asuslar bu konuda daha önde benim fikrim.

Ben de Asuscuyum Ophelia hep böyle alasım geliyor, telefonum bile Asus yani :D
Wallace ben teknolojiye çok para yatıran insanlardan değilim o yüzden yıllardır Iphone protestocusuyum mesela :D

Sony-vaiosvf1532tstb-notebookfiyat2.jpg

5 Senedir kullanıyorum Ve hala çok iyi düşün birde paramparça oldu ameliyat oldu ama hala canavar !
Canım laptop um .D

Asusu öneririm, piyasa şartlarında ısınma problemini vs aşmış bir bilgisayar genel hatlarıyla, her hangi satıcıdan senin istediğin standartlarda bi Asus çokta fiyatlı olmayacaktır.

Açıkçası toshiba kullanıcı olan biri olarak bende yakın zamanda Asus alacağım.

Geri