Arkadaşlar, bu konuda Allah aşkına bir fikir verin bana. Maksimum 1500- 2000 TL civarlarında dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Malumunuz eğitim hayatı asla bitmeyen bir insan olup çıkıverdim ben.
Kriterlerim;
Hafızası iyi olsun,
Normal düzeyde olsun, öyle çok şeye gerek yok yani,
Oyun falan oynamıyorum ekran kartı önemli değil,
Tamamen kişisel gelişimime ve forumdaki mesaj gelişimime faydalı olsun istiyorum yani
asfddghg
Cinsiyetim kadın diye, böyle kibar şeyler önermeyin, bilgisayarın büyük olanını seviyorum yani, 15.6 ideal bu sebeple.
Böyle promosyonlu neyimli olursa sevinirim, biz kadınlar ".... Alana ..... Hediye" işlerini severiz bilirsiniz.
Prensip olarak Toshiba, Casper kullanmıyorum. Buna Samsung'u da ekleyelim.
Allah'ını seven bana bu konuda yardımcı olsun, ramazan ramazan çok hayra girersiniz.
Ha bir de taşınabilir hard disk de önerin.
Bakın İngilizce'mi geliştirmem lazım lütfen lütfen lütfen. Şarkı önermez oldunuz bari bunu yapın :p
Öptüm hadi.
Notundibi: Takdir edin, kurallara uygun başlık açtım. Kızmayın, yine uzun yazdım
Kriterlerim;
Hafızası iyi olsun,
Normal düzeyde olsun, öyle çok şeye gerek yok yani,
Oyun falan oynamıyorum ekran kartı önemli değil,
Tamamen kişisel gelişimime ve forumdaki mesaj gelişimime faydalı olsun istiyorum yani
Cinsiyetim kadın diye, böyle kibar şeyler önermeyin, bilgisayarın büyük olanını seviyorum yani, 15.6 ideal bu sebeple.
Böyle promosyonlu neyimli olursa sevinirim, biz kadınlar ".... Alana ..... Hediye" işlerini severiz bilirsiniz.
Prensip olarak Toshiba, Casper kullanmıyorum. Buna Samsung'u da ekleyelim.
Allah'ını seven bana bu konuda yardımcı olsun, ramazan ramazan çok hayra girersiniz.
Ha bir de taşınabilir hard disk de önerin.
Bakın İngilizce'mi geliştirmem lazım lütfen lütfen lütfen. Şarkı önermez oldunuz bari bunu yapın :p
Öptüm hadi.
Notundibi: Takdir edin, kurallara uygun başlık açtım. Kızmayın, yine uzun yazdım