Bijon anahtarı ve paralel evren

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eh ben de bir rüyamı anlatayım.

Rüyamda bir bir otoyoldayım hatta tam olarak şöyle;
road_distance_landscape_horizon_straight_flat_perspective_highway-718584.jpg!d

Gece olmuş ve yürüyor bir vaziyette devam ediyorum yoluma ama neden orada olduğum konusunda hiç bir fikrim yok. Ancak rüyalarımda genel de mekanlar sıklıkla değişir bunun nedenini bilmiyorum. Üstelik bir anda olayların geliştiği sırada olur bu durum.

Neyse yolda ilerlediğim sırada yaklaşık 200 metre ötede bir araba park halinde sağ tarafta duruyor. Bir de müzik sesleri geliyor arabadan ancak sözleri olan bir müzik değil yani instrumental bir müzik. Gitmeye çekinsem de yanına doğru yaklaşıyorum arabanın.

Arabanın lastiklerinden biri yerinde yok ve bir kişide araba lastiğini değiştiriyor. Ancak bunu yapan kişi bir köpek. Evet elinde bir bijon anahtarı ile arabanın lastiğini değiştiriyor.
Biraz ötede de bir adam var oda yere yatmış ve bana bakarak hırlıyor.
Gördüğüm anda bana doğru koşuyor yerde yatan adam.

O esnada arkamı dönüp kaçmaya başlıyorum tabi sahne değişiyor.
Bir bakıyorum ki şehir merkezindeyim. Neresi olduğunu bilmiyorum.
Daha sonra kaldırımdan yürüyerek vitrinlere bakıyorum ancak bir vitrinde insanların üzerinde oturan koltuk takımları görüyorum ve içeride de pizzalar var onlardan biri telefonda konuşuyor konuşmada geçenler şu;

- Bir insan sipariş etmek istiyorum....Hıhı evet büyük boy olsun

Tabi yine korkup kaçmaya çalışıyorum en kötüsüde bu zaten nasıl uyandığımı hatırlamıyorum , genelde rüyalarımda bir şeyden kaçıyorsam muhakkak yakalanıyorum ya da ne kadar hızlı koşmak istesemde koşamıyorum. Örneğin yüksek bir bina ya da havada süzülerek uçan birşeyden ne zaman aşağı düşsem uyandığımda bacaklarımın sızladığını hissediyorum bir kaç saniye.

Son düzenleme:
Başlıkların yanındaki rüya bölümü kısmını görmeyince ''a ne değişik konu'' diyip pat diye giriyorum. Rüya çıkınca yeminle hüsrana uğruyorum.

Ne enterasan bir rüya hayal gücüne hayran kaldım suan :d
Absürtlükte benim rüyaları sollar

Konuya bakarken an itibariyle başıma bunun gelmesi
RGCx3G.jpg

Bunu da açıklayın bir zahmet.

Rüya rüya değil sanki bana kısa film :kaç:

X etiket yapmasa ruyadan bir haberim.
ext bey buneya:dusun: inş film uzerine yatip bu ruyayi gormemisinizdir. :npsrn:

Ruyada köpek gormek arzularına ve zevklerine düşkün bir kişiyi temsil eder.. ruyanizda gordugunuz dişi köpek ise daha çok kötü karakterli bir kadına işaret eder ext. disi kopek miydi acaba? skjh olabilir. dikkat lutfen...
Bu tarz bir kadın başınıza bela açacaktır. ancak genel olarak, yakın çevrenizdeki dostlarınıza ve düşmanlarınıza işaret eder.
size yakin olup dusmanlik besleyen biri olabilir. o kisi onunuze bir engel koyacak. yani bir isinize burnunu sokacak.. siz bundan etkileneceksiniz ama ne o engeli asacaksiniz ne de o kisiyle husumete gireceksiniz. o kisinin tehlikeli biri oldugunu anlayip kendinizi tamamen geri cekeceksiniz. arkadaş cevrenizde sevilen ve cok cabuk cozulen birisiniz. derdinizi tasanizi her neyse, samimiyetle hemen anlatan birisiniz. samimiyetle konustuklarinizi, samimi olmadan dinleyenler olabilir. biraz az konusalim ext bey. dilimizi tutalim. size bir tavsiye, sahte insanlari ayıklayıp, haytinizdan uzaklastirmaniz olacak. soyleyeceklerim bunlar extinction.

X etiket yapmasa ruyadan bir haberim.
ext bey buneya:dusun: inş film uzerine yatip bu ruyayi gormemisinizdir. :npsrn:

Ruyada köpek gormek arzularına ve zevklerine düşkün bir kişiyi temsil eder.. ruyanizda gordugunuz dişi köpek ise daha çok kötü karakterli bir kadına işaret eder ext. disi kopek miydi acaba? skjh olabilir. dikkat lutfen...
Bu tarz bir kadın başınıza bela açacaktır. ancak genel olarak, yakın çevrenizdeki dostlarınıza ve düşmanlarınıza işaret eder.
size yakin olup dusmanlik besleyen biri olabilir. o kisi onunuze bir engel koyacak. yani bir isinize burnunu sokacak.. siz bundan etkileneceksiniz ama ne o engeli asacaksiniz ne de o kisiyle husumete gireceksiniz. o kisinin tehlikeli biri oldugunu anlayip kendinizi tamamen geri cekeceksiniz. arkadaş cevrenizde sevilen ve cok cabuk cozulen birisiniz. derdinizi tasanizi her neyse, samimiyetle hemen anlatan birisiniz. samimiyetle konustuklarinizi, samimi olmadan dinleyenler olabilir. biraz az konusalim ext bey. dilimizi tutalim. size bir tavsiye, sahte insanlari ayıklayıp, haytinizdan uzaklastirmaniz olacak. soyleyeceklerim bunlar extinction.

Zaten ruyada senaryodan ziyade gorunen obje ya da kisiler onemli. Agizina saglik
Kopegin cinsini bilmiyorum yani ona dair hatirladigim bisi yok

Geri