Bi' Egoist Adamın Sayfası.

Konu sahibi son olarak 3351 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama cikaramiyom

Evet bu bolume bende dustum,lakin colugumuz var cocugumuz var buradan gecerken bir korkuluk olmaz mi?
Yok iste.Benden ask paylasimlari beklemeyin,bende o ruh hali,hatta ruh halini birak ruh yok :( Oylesine yasiyoruz sadece dersler icin variz o yeah!

Evet bazen bende sacmaliyorum her neyse
hayirli olsun deyin bana :icon_cool:

Hayırlı olsun ilk ben diyeyim :)

Adam aynı ben ya :p Hayırlı olsun :) Birbirimize bu kadar benziyor muyduk ? :icon_yokcanim:

Hayırlı Olsun :)

tesekkurler peri'cim :s3:

dusunmek gerek,ben mi senim,sen mi bensin,yoksa ikimizde ayri dunyalarin insani miyiz?
onemli olan bu sorularinin cevabini bulabilmektir yegen.
Adam Ramiz dayıya bağladı :d Ben benim,sen sensin..Sadece Ortak Yönlerimiz Var :s3:

thank you bro

Aslinda her sey bu videoda baslamisti.Sizler bunu mistıravayi diye cevirin :(

[YOUTUBE]EBbV-a0huzA[/YOUTUBE]

Aslinda Rusya'da gosterilen ufak bir cizgi filmden alinan kucuk bir quote
Zaten hayat quote'lerden ibaret degil midir? :(

fizy

Serdar abimizin guzel sarkisindandir,akin eldes var miydi bilmiyorum.
Hele ki o aradaki sololar var ya sololar... Solo-Turk degil sadece solo.
Bu adamin sololari tam bi havika dostum.

Bu arada fizy'de candir,bunu Candir ailesine yazmaliyim.

Yarin gene okul var,yarin gene erken kalkacam,yarin gene yorgunluk ustune yorgunluk..
Belki bu mesajin aynisini her gece bu sayfaya birakabilirim,guzel taslak olur.
Marjinal ve standart.

Herkeste bir duygusallık bir aşk meşk bir sitem bir öfke ... ama bu sayfa farklı olacağa benziyor hayırlı olsun :)

Herkeste bir duygusallık bir aşk meşk bir sitem bir öfke ... ama bu sayfa farklı olacağa benziyor hayırlı olsun :)

Cool,relax takılıp hayatı sallamamak güzel bir sey dost,tavsiye ederim :icon_ohoh:

Bu arada ogle arasi guzel bir sarki atayim sizlere​

[YOUTUBE]a3HemKGDavw[/YOUTUBE] :icon_cool:

Bugun,otobusdeki adam ile benim tek bir noktamizi yakaladim;
Ayni kiza baktiktan sonra,birbirimize bakip gulmek oldu..
Hayat boyle sacma ve anlamsiz iste xD bu arada Grup destandan guzel bir sarki armagan edeyim efenim​

http://www.youtube.com/watch?v=tFQ0OwNTeZw

3 adam birlesince boyle guzel bir sey cikiyor ortaya iste,ama ortaliktan kayboldular.

Bu arada,benim sayfayi twitter'in subdomaini olarakda kullanabilirsiniz,kafanizdan geceni,ne dusundugunuzu hatta gununuzun kisa ozetini bile yazabilirsiniz bakmayin anlayisli adamimdir ben,kasmayin kendinizi relax...

Baglan'a bastigimda,etkilesimler bolumunde butun yumurta avatari goruyorum,cunku twitter'a yeni kaydolan bir arkadasimiz var.
Siz siz olun,twitter'da iyi bir karizma istiyorsaniz Donnie darko gibi avatarlar koyun,veya arka plana koyun ama koyun bi yere,yumurta ile olacak isler degil bunlar.

O konuya bakin dostlar,kendinizi stresli hissettiginiz zamanlarda,ufak bir tebessume ihtiyaciniz oldugu zamanlarda derdinizi bir nebzede olsa hafifletebilir belkide...
Ah bende olmasam yok sizleri dusunen,bu arada o hamburger ve iffet caps'i guzel olmus yahu.

Sizlere iyi geceler buralar sizlere emanet.​

Gunaydinlar efenim,dun TıLsıM ile gorusemedim diye hala sinirliyim bunu biliyor muydunuz?
Whatever unut gitsin,bugun konusacam ama olmassa yakar dokerim,kirar parcalarim.

Su muzigide sabah sabah dinleyin ne iyi gider ama bee

[YOUTUBE]SRvCvsRp5ho[/YOUTUBE]

Oglen gene buralardayim. Okullllllllll :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri