Beşiktaş'ın Yeni Golcüsü Güney Koreli Futbolcu Hyeon-gyu Oh İstanbul'a Geldi. KAP Bildirimi Yapılmıştı

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü

Çok iyi transfer 4. Garantilediler bu transferle hayırlı olsun

Bu adama her golünden sonra TSUBASA editleri yapacaklar adam da diyecek ki ben Japon değilim Güney Koreliyim, bizim millet de diyecek ki, "çekiksiniz işte aynı şey."

Bu adam JAPON değil.

Dün Beşiktaş'ın maçı vardı izledin mi? @Gamer

Bugün biriyle tanışacağım bilgisi geldi niki de KARTALİŞKA filan gibi bir şey olacak galiba, his geldi hiç yanılmam Beşiktaşlı kız da hiç çekilmez Allah affetsin.

O nerenin takımı öyle kim bakıyor maçlarına : )

Bu adama her golünden sonra TSUBASA editleri yapacaklar adam da diyecek ki ben Japon değilim Güney Koreliyim, bizim millet de diyecek ki, "çekiksiniz işte aynı şey."

Bu adam JAPON değil.

Dün Beşiktaş'ın maçı vardı izledin mi? @Gamer

Bugün biriyle tanışacağım bilgisi geldi niki de KARTALİŞKA filan gibi bir şey olacak galiba, his geldi hiç yanılmam Beşiktaşlı kız da hiç çekilmez Allah affetsin.
senden böyle doğru mesajlar görmeyeli çok olmuştu duygulandım

Sergen'in ve Adalı'nın, uzun yıllar devam edecek bir kolej kültürünü tekrar geri döndürmesini isteriz. Çünkü bunlar üstü kapalı bir şekilde, biz Beşiktaş'ı düşünüyoruz ve eski başkanlar gibi çalıp çırpmaya değil, temizlemeye ve ayağa kaldırmaya geldik dediler. Umarım dedikleri gibi olur. Henüz çok daha fazla zamana ve çalışmaya ihtiyaçları var. Bu süreçte takımı bir maçta şampiyon ilan edip öteki maçta küme düşürmeyelim yeter. Bir sürü futbolcuyu tek golüyle göklere çıkarıp, sonraki hafta yerin dibine soktuk. Başarı istikrara bağlıdır. Gaza gelmemek lazım.

güney kore deyince aklıma geldi
gamgam staya ne oldu ya

Geri