-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Beşiktaş | Eyüpspor (17/08/2025)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence 3 1 biterdi.zar zor kazandınız eyüp biraz sakin ve ayağa top oynasa son dakikalarda bence 1-1 biterdi bu maç
Yuru gidelim X 'e adaliya baskıyaBaşkan takımda çok eksik var kanat transferleri nerde kanat yapmadan bu takım şampiyonluk yarışında felan olunmaz yoksa hocanıda alırsın gidersin.
Kaleci dedigin böyle olacak ama superdi kalecileri tebrik etmek lazim.
Daha yeni gelmiş ama hirsi yansidi oyuna.
Hahahaha çok tereddütluysen benim gibi kronometre aç oyun durdugu yerde bosa sallamayalim hadi90+ jeke gol atana kadar
Temizdi , ayrıca 1.yapilan da net penaltıydı ama ofsayt gerecekcesiyle verilmedi ...Ama ne hikmetse bein göstermedi ayar yapamadilar galibamaçı izleyen biri olaraktan izlemediğimden bilgi alışverişi yapmak maksatlı..
penaltı temiz mi penaltımsımıydı yoSun
Hahahaha çok tereddütluysen benim gibi kronometre aç oyun durdugu yerde bosa sallamayalim hadi![]()
x gitsen ne yazar ya kanat nerde abi kanat ben artık kanat görmek için popeyes gitmek istemiyorum abi yeteeeerYuru gidelim X 'e adaliya baskıya![]()