Berra Bebek Mevlüt Töreni

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Aslında kafamı hiç yorduğum bir şey değil bu yeni nesil "yeşil burjuva" ve ritüelleri ama şu "mevlüt" olayında ilginç bir durum var.

Bu hanım kız her şeyden öte İzmir İHH derneği başkanının kızı imiş(twitter da yazmişlar emin değilim araştirmadim) yani hayat karşısına bir şekilde "öteki" denen şeyi çıkartmış.Yoksulluğun ne olduğunu bilmese dahi ne "olmadığını" biliyor. işaret dili ve dünya dilleri eğitimi filan da almış ama sonra işler bir şekilde sarpa sarmış anladığım kadarı ile.Hayat aslında onun karşısına "insan" olabilme şansı sunmuş ama o kullanamamış veya kullanmamış veya "zor" gelmiş.Bilemiyorum.

Aslında bir Kafkesk roman konusu gibi değil mi bu sahi? Çok ilginç bir portre bence hani arasan bulamazsın cinsinden (:

Ben şuna çok inanıyorum hayat her birimize, ne konumda doğarsak doğalım,ne konumda olursak olalım bir kere dahi olsa "insan olma" şansı sunuyor.Bazılarımız kullanıyor bazılarımıza bu zor geliyor ve "eğlenmeye" odaklanıyoruz ve o eşiği bir kere geçtiğinde o şansı yakalaman gitgide zorlaşiyor

O para nerden gelmiş. Sorun orada. Ben bile böyle mevlid yapmazken lumpene pah hele. müsteşar maaşı ile olmaz bu işler.

Üf hala mi bu konu ya
Millet açliktan siyanürlü intihar ediyor

Ülkedeki adaletsiz gelir dağilimini gösteriyor

Görmemişin bi çocuğu olmuş tutmuş..

Para çok olunca nasıl davranacaklarını şaşırıp saçmalıyorlar :T:

Son düzenleme:
Az kalsın bu yola giriyordum , yolun başında para suyunu çekti. Görgüsüz bile olamadık :q

Geri