Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minicik bir KASABADA olsam..! Yağmur yağsa, çatıda TIK-TIK yağmurun sesini duysam..! Pencereden baktığımda, GRİ bir DENİZDE bana baksa; Hüzünlü DALGALARIN sesine dalsam..! İçeride SOBA yansa..! ÇAYDANLIK sobanın üstünde; CAMLAR buğulanmış, ÇAY kokusu bütün ODAYI kaplamış olsa..! Bir elimde KAĞIT olsa, bir elimde KALEM, yazsam; İçimin tüm kirini akıtsam SATIRLARA..! Eski bir RADYODA " Özdemir Erdoğan" çalsa..! Ve, "İkinci Baharı" yaşasa GÖNLÜM, o MÜTHİŞ şarkılarla..!
YÜREK rahat olsa, HUZUR olsa; AŞK olsa,
Ve; varsa bir KADİR KIYMET bilen,
İşte "O" yanımda OLSA...!
Günlerden sonra bir gün,
Şayet sesimi farkedemezsen,
~
Bil ki ölmüşüm.
Fakat yine üzülme, müsterih ol; ~ Ve neden sonra
Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede,
Hatırla ki mahşer günüdür
Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum.
Bazen korkuyorum yine aynısı olur diye. Bu kişiler bana benzemiyor ona benzemiyor başka kişiler başka bir zaman ama ne bilim korkuyorum..
Ya yine aynısını yaşarsa ?
Akşamı bekleyip karanlığa gizliyorum her gece gözyaşımı.
Senle güneşi beklerken martı sesleriyle göğe yükselirdi ya eski sevda çığlıkları.
Şimdi yanımda yoksun diye gün doğmadan gideceğim.
Görmesinler senin olmadığını.
Ben gün doğmadan sileceğim
Sararmış gözyaşımla ıslak.
Senden kalma gururuma yenik bir azap sevdayı.
Beni gittiğin günde bıraktın Yok saydım saatleri Değince gözlerin kurduğum hayallere Vuslatsız mey sancıları basar Bil ki bir geceden diğerine Bil ki gözyaşım şarap geceme Sen dönmeyeceksin ya Gittiğin günden bugüne,susmaz yüreğim Yokluğun sevda ikindisinde...