Beniniz var mı, nerenizde?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evet var hemde kol gibi sol kolumda..
Bizim orada tabulaşmış bir inanç var bu konuda.
Kadınlar hamileliğinde karaciğer yedikten sonra her hangi bir tarafını kaşırsa bebeğinde o bölgesinde ben çıkarmış..allahtan bizim ki kolunu kaşımış.2FD8CF7C-EF2B-4243-A26F-5BD73F7AF70F.jpeg

kasık bolgemde var da nokta gibi kollarimda var okadar guzel yerlere konumlanmiski ben lerim oyş

Gösterin lan şeyinizi beninizi

heh, tam yatiyordum, ama bu ozel konu icin dik oturup yazasim geldi. basliyorum..
kafamin tepesinde (sag tarafta) buyuk bir benim var. tabi saclarim gizliyor onu. gorunmuyor.
yuzumde minik minik benler ve ciller var cokca. mesela sag gozumun alt kapaginda bir benim var.
alnimin sag ve sol taraflarinda bir benim var.
sag elmacik kemigimde iki belirgin benim var (iki ben arasindaki mesafe 3 cm falan). sol elmacik kemigimde bir kucuk benim var. bir kac tane aslinda.
boynumda, tam bogazimin ortasinda bir benim var. ha, bir de koprucuk kemigimde benlerim var.
gobek deligimin ust tarafinda bir benim var. sirtimin orta kisminda iki benim var.
sag ve sol kollarimda, ust kolumda ve ellerime yakin yerlerde benlerim var.
sag bacagimin diz kapaginin yan tarafinda bir benim var. baska baska yerlerde de var.

evet, bu kadardi. gosh. okuduysaniz props

heh, tam yatiyordum, ama bu ozel konu icin dik oturup yazasim geldi. basliyorum..
kafamin tepesinde (sag tarafta) buyuk bir benim var. tabi saclarim gizliyor onu. gorunmuyor.
yuzumde minik minik benler ve ciller var cokca. mesela sag gozumun alt kapaginda bir benim var.
sag elmacik kemigimde iki belirgin benim var (iki ben arasindaki mesafe 3 cm falan). sol elmacik kemigimde bir kucuk benim var. bir kac tane aslinda.
boynumda, tam bogazimin ortasinda bir benim var. ha, bir de koprucuk kemigimde benlerim var.
gobek deligimin ust tarafinda bir benim var. sirtimin orta kisminda iki benim var.
sag bacagimin diz kapaginin yan tarafinda bir benim var. baska baska yerlerde de var.

Bu kadarda ince detaylarla anlatılmazdı ki benkolik olmuşsun

thalassa hanım merhabalar nasılsınız ? gününüz nasıl geçti :emoji_blush: sdfss

thalassa hanım merhabalar nasılsınız ? gününüz nasıl geçti :emoji_blush: sdfss
merhabalar klaus bey, iyiyim, yorgunum. gezdik, gulduk, eglendik. siz nasilsiniz acaba? oeh
Bazı benler tehlikelidir.seviyorum benciğimi
tehlikeli olanlar kendini belli eder :p ya bunun ilmi bile var. ilm-i sima kategorisine giriyormus. her ben'in vucut ve yuzdeki yerlesimin anlami falan filan. beni de bi incelese bir bilen

@Thalassa siz fazla gülmeyin lütfen çünki gülüşünüz dünyanın 8.harikası. fazlada gezmeyin nazar değer pleaseeeeeeee.. Xd

ben çok iyiyim valaag sizi gördüm çok daha iyi oldum şükür :emoji_hugging:

Sol kolumun yukarısında var.

benlerimi çok seviyorum hepsi çok spesifik yerlerde bence. ama muhteşem yüzyıl kösem'deki handan sultan gibi dudağımın hemen üstünde bi benim daha olmasını çok isterdim. yok ne yazık ki... ama çıkması için dua ediyorum ilerde belki orada da çıkar.
sağ elimin orta parmağında küçük bi ben var, onu küçükken hiç sevmezdim ama konum olarak enteresan bi yerde bulunduğunu düşünmeye başladım ve zamanla ısındım.
en sevdiğim benim sağ kolumda bileğimde et beni şeklinde olan ben. büyük değil ama küçük de değil. en çok onu seviyorum.
sol kolumda dirseğe doğru bir ben daha var. aynı yerde aynı benden amcamda da var. onda da görünce baya şaşırmıştım. yüzümde de ufak tefek benler var ama silik silik. daha belirgin olmalarını isterdim. çil de isterdim ama hiç çilim yok bu da üzüyor.
bakalım benleri hakkında makale yazan thalassa ve benden başka birileri daha olacak mı...

benlerime ve benlerimin konumuna düşecek kadinlar tanıyorum :emoji_penguin:

Geri