Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu kadarda ince detaylarla anlatılmazdı ki benkolik olmuşsunheh, tam yatiyordum, ama bu ozel konu icin dik oturup yazasim geldi. basliyorum..
kafamin tepesinde (sag tarafta) buyuk bir benim var. tabi saclarim gizliyor onu. gorunmuyor.
yuzumde minik minik benler ve ciller var cokca. mesela sag gozumun alt kapaginda bir benim var.
alnimin sag ve sol taraflarinda bir benim var.
sag elmacik kemigimde iki belirgin benim var (iki ben arasindaki mesafe 3 cm falan). sol elmacik kemigimde bir kucuk benim var. bir kac tane aslinda.
boynumda, tam bogazimin ortasinda bir benim var. ha, bir de koprucuk kemigimde benlerim var.
gobek deligimin ust tarafinda bir benim var. sirtimin orta kisminda iki benim var.
sag ve sol kollarimda, ust kolumda ve ellerime yakin yerlerde benlerim var.
sag bacagimin diz kapaginin yan tarafinda bir benim var. baska baska yerlerde de var.
evet, bu kadardi. gosh. okuduysaniz props
ee tam benlik konu gormusum. kacirir miyim?Bu kadarda ince detaylarla anlatılmazdı ki benkolik olmuşsun
thalassa hanım merhabalar nasılsınız ? gününüz nasıl geçtiheh, tam yatiyordum, ama bu ozel konu icin dik oturup yazasim geldi. basliyorum..
kafamin tepesinde (sag tarafta) buyuk bir benim var. tabi saclarim gizliyor onu. gorunmuyor.
yuzumde minik minik benler ve ciller var cokca. mesela sag gozumun alt kapaginda bir benim var.
alnimin sag ve sol taraflarinda bir benim var.
sag elmacik kemigimde iki belirgin benim var (iki ben arasindaki mesafe 3 cm falan). sol elmacik kemigimde bir kucuk benim var. bir kac tane aslinda.
boynumda, tam bogazimin ortasinda bir benim var. ha, bir de koprucuk kemigimde benlerim var.
gobek deligimin ust tarafinda bir benim var. sirtimin orta kisminda iki benim var.
sag ve sol kollarimda, ust kolumda ve ellerime yakin yerlerde benlerim var.
sag bacagimin diz kapaginin yan tarafinda bir benim var. baska baska yerlerde de var.
evet, bu kadardi. gosh. okuduysaniz props
Bazı benler tehlikelidir.seviyorum benciğimiee tam benlik konu gormusum. kacirir miyim?
merhabalar klaus bey, iyiyim, yorgunum. gezdik, gulduk, eglendik. siz nasilsiniz acaba? oehthalassa hanım merhabalar nasılsınız ? gününüz nasıl geçtisdfss
tehlikeli olanlar kendini belli eder :p ya bunun ilmi bile var. ilm-i sima kategorisine giriyormus. her ben'in vucut ve yuzdeki yerlesimin anlami falan filan. beni de bi incelese bir bilenBazı benler tehlikelidir.seviyorum benciğimi
uleeeen klaus HAHAHA@Thalassa siz fazla gülmeyin lütfen çünki gülüşünüz dünyanın 8.harikası. fazlada gezmeyin nazar değer pleaseeeeeeee.. Xd
ben çok iyiyim valaag sizi gördüm çok daha iyi oldum şükür![]()