Benim Sayfam ~`,

• Kullanıcı DnZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2960 gün önce görüldü
Neden mi sevdim seni? Çünkü daha imkansız bir ihtimal yoktu."

484702_10152065428558709_1716286488_n.jpg

95da115678da13a557eb4de2a765675b_1325666786.jpg

Gerçek aşk budur işte ...!

Yağmur olup toprağa karışmak, "Sessizlik en güzel sestir duyabilen için". Biraz da sessizliğim konuşsun, Harfsiz bir dil bulalım içimizde, "Sadece ikimizin anladığı bir hüzün olsun içinde"!

Ne zaman tek kalsam sığınıcak limanımsın...Kırgınlıklarımda , üzüntülerimde sadece seni yaşayıp , seni yazıyorum...Hiç hak etmesemde , tüm vefasızlıklarıma rağmen bana kucak açan tek dostum ''Yalnızlık''...Uzun zaman oldu kapını çalmadığım...Sana sığınmadığım...Sen benim sırdaşım , dert ortağım....Ben ise senin vefası eksik yarin... İlk fırsatta seni terk edicek Vefasızın...Bugün çok dolu ve kırgınım...Yine sana koştum...Sende kendimi dinliyorum...Dünü yada yarını düşünmeden bugün sadece sen olmak istiyorum YALNIZLIK..

Aşk nefes almaya benzer,
Bazen öyle bir çekersin ki ciğerlerin tutuşur
Ama yinede çekmeye devam edersin ya hani
Acıtsa da ne fark eder ki zaten
Nefes almadan durabilir mi insan?

Birkez daha anlıyorum ki insanlara çok fazla anlam yüklememek lazım...Bu hayatta gerçek bir dost arıyorsan sarılıcaksın yalnızlığına...Ondan vefalı dost bulamazsın...Herkes seni birgün terk edebilir yada sen terk edebilirsin ama o seni asla bırakmaz...Uzun zaman oldu kaçtığım o duyguya yine sığınıyorum...Ona sarılmak ve herşeyi unutmak...
Ne çok yara almışım bir bilsen aziz dostum...Bu sefer toparlaman çok zaman alıcak...Olsun biz birbirimiz böyle sevdik değilmi ? Acılı ve hep tek başımıza...Sadece Sen , ben ve Acılarım...Hoşgeldin Yalnızlığım hayatıma...

Geri