R
Restful
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Benim kuaförüm yarışması kazanan kim oldu, benim kuaförüm 40.bölüm kim kazandı , benim kuaförüm son hafta kim birinci oldu, benim kuaförüm 26 eylül kim kazandı , benim kuaförüm yarışması son hafta birincisi , 26 eylül 2014 benim kuaförüm birincisi, benim kuaförüm 8.hafta kim birinci oldu, benim kuaförüm 8.hafta kim kazandı ,benim kuaförüm son bölüm kim kazandı, benim kuaförüm 26 eylül birincisi
Star tv'de yayınlanan Benim Kuaförüm programında 8.Hafta birincisi ilk oylamada kuaför Metin ve kuaför Orçun olmuştur.Bu yüzden yarışmacılar Metin ve Orçun'u tekrar oylayarak birinci olan yarışmacıyı belirlediler.
İkinci oylamadan sonra diğer 3 yarışmacıdan tam oy alarak birinci olan kuaför Orçun olmuştur.Yarışmacısını köklü bir değişimle değiştiren kuaför Orçun ödül olarak 10.000tl kazanmıştır.
Star tv'de yayınlanan Benim Kuaförüm programında 8.Hafta birincisi ilk oylamada kuaför Metin ve kuaför Orçun olmuştur.Bu yüzden yarışmacılar Metin ve Orçun'u tekrar oylayarak birinci olan yarışmacıyı belirlediler.
İkinci oylamadan sonra diğer 3 yarışmacıdan tam oy alarak birinci olan kuaför Orçun olmuştur.Yarışmacısını köklü bir değişimle değiştiren kuaför Orçun ödül olarak 10.000tl kazanmıştır.