Benim Adım Gültepe Dizisi 8.Bölümde Çalan Gelevera Deresi Şarkısı

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dizi ve Film Müzikleri
Benim adım gültepe dizisi son bölümde çalan şarkıyı dinle, benim adım gültepe dizisi 7.bölmde çalan yeterki sen sev beni şarkısı,benim adım gültepe dizisinde çalan şarkılar, benim adım gültepe dizisi son bölümde çalan şarkı,benim adım gültepe dizisi son bölümde çalan şarkı,fikret kızılol yeter ki sen sev beni şarkısı,barış akarsu yeterki sen sev beni şarkısı dinle,yeter ki sen sev beni şarkısı

[YOUTUBE]uP6Ma33_ZkI[/YOUTUBE]​

Benim adım gültepe dizisi son bölümde çalan şarkının sözleri,benim adım gültepe dizisi 7.bölümde çalan yeterki sen sev beni şarkısının sözleri,yeter ki sen sev beni şarkısının sözleri,benim adım gültepede çalan şarkının sözleri,fikret kızılok yeter ki sen sev beni şarkısının sözleri,barış akarsu yeter ki sen sev beni şarkısının sözleri,benim adım gültepe dizisinde çalan yeterki sen sev beni şarkısı

Ellerim gözlerim kelepçelerde
Sevda zindanlarında
Geçiyor aylarım yıllarım gecelerim
Sevda çöllerinde
Yeter ki sen sev beni
Yeter ki inan bana
Varlığın dilimde bir yudum su
Sevda çöllerinde
Hayalin serabın yeterdi bana
Sevda zindanlarında​

benim adım gültepe dizisi sevduğum şarkısı, benim adım gültepe son bölümde çalan şarkı dinle,benim adım gültepe 8. bölümde çalan şarkıyı dinle, benim adım gültepe son bölümde çalan şarkı,benim adım gültepe dizisinde çalan şarkılar,benim adım gültepe dizisi,şevval sam gelevera deresi şarkısı dinle, kazım koyuncu galevera deresi şarkısı dinle

[YOUTUBE]C1v4ubREoS0[/YOUTUBE]​

benim adım gültepe dizisi sevduğum şarkı sözleri, benim adım gültepe son bölümde çalan şarkının sözleri,benim adım gültepe 8. bölümde çalan şarkı sözleri, benim adım gültepe son bölümde çalan şarkı sözleri,benim adım gültepe dizisinde çalan şarkılar,benim adım gültepe dizisi,şevval sam gelevera deresi şarkı sözleri, kazım koyuncu galevera deresi şarkı sözleri

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun
Kimse almasun seni yine bana kalasun
Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar
Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar
Gelevera deresi iki dağun arasi
Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi
Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar
Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar​

Geri