Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(amca)² = BABA
(teyze)² = ANNE
(anne)² = Anane
(anne)² - (teyze)² = ANNE
Olum matematik çok zevkli lan birazdan görümceyi falan bulcam.:zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:
Bacı Mutiye selam söyle o hepimizin canıdır gelip alcam seni söyle mutiye.
Kendine de iyi davran bak Zeynep 'le Beyza senin için video hazırladılar ilk sigara içişlerinden geldiğinde göstercekler sana..
bir tane sigara yakıyorum ve kül tablasına koyup izlemeye başlıyorum.
Kül tablasına dökülen külleri gördükçe; anılarımız aklıma her biri kül olup acılarıma dönüşüyor sonra.
"Sen zehiri" hoşuma gidiyor, içimi acıtıyor, vazgeçemiyorum; içime çekmeye devam ediyorum.
Her sigaranın olduğu gibi, senin de sonun yaklaşıyor.
"Ve işte bitirdim seni" diyorum. ama kendimi kandırıyorum galiba.
Seni atesleyecek bir "Ben" bekliyorsun sabırla.
O "Ben", çok da bekletmiyor seni.
Bir daha yanmaya başlıyorsun.
Anılar acılar derken yine bitiyorsun.
Yeniden yanıyor ve bitiyorsun.
Bu hep böyle devam ediyor; sonunda alışkanlık oluyorsun.
Bir kere aşık olunur. Aynaya her baktığında onun yüzünü görüyorsan iş bitmiş demektir. Gittiği günden sonra baktığın her yolun son durağında onu görüyorsan da senin işin bitmiş demektir.