Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"O’nunla başbaşa yemek yerken, Efendimiz (s.a.v) kendi eliyle ağzıma lokma tutardı, ben bardağın neresinden su içersem O’ da oradan içerdi , ' sevgi ne boğazda ne mum ışığında yemek yemek, ne de pahalı bir pırlanta demek , sevgi bir bardağın kenarında aynı noktada dudak izi, bir lokmada iki mutlu insan demek...
Bazen ömrümüze yerleşen ve aşkından ayaklarımızı yerden kesen sevgili, sevgisiyle göklere çıkarır benliğimizi ve bir anda bırakır gider. Öyle bir düşeriz ki zaman durur, hayat devam eder. Ve o zaman anlarız; ayaklarımızın yerden kesilmesi, sevgilinin bizi göklere çıkarması değil, uçuruma adım attırmasıymış.
anam nenesinden kızı istemişşş
vay vay zaracan gidem zaracan
anam nenesinden kızı istemiş
vay vay zaracannn gidem zara
araba dolusu aşkın istemiş
vay vay zaracan gidem zara
nenesi bilmez aşkı sevdayı
vay vay zaracan gidem zara
bana dar etti koca dünyayı
vay vay zaracan gidem zaraaaaa Ahy ahy ahyyy .