Beni arayan öğrencimle beni buluşturduğunuz

E
  • Kullanıcı Erin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Sayın Feyza Algan’a, 12 Ağustos 2006 cuma günkü köşenizde önce beni arayan eski bir öğrencimin mektubunu..ardından da sizin kısa ama içten yanıtınızı okudum..öncelikle,beni arayan öğrencime benim hakkımdaki düşünceleri için teşekkür ediyorum..ben hala Değirmendere ortaokulu'ndaki çocuklarımla, dahası yaşamıma giren binlerce çocuğumla övünürüm..sanırım tek servetimde bu olsa gerek..ama dünyalara değer..kanıt mı istiyorsunuz..işte dünyanın öte yakasından bir genç sizi arıyor..dahası tüm öğretmenlerin çocukları böylesine sevdiklerini de biliyorum..bu yüzden onlara "dünyanın bütün çiçekleri" diye şiirler yazıyoruz..sevgili Feyza Algan..o okuldan ayrıldıktan sonra değişik liselerde ve üniversitelerde öğretmenlik yaptım.]skiden eğitimciydim şimdi seyirciyim..ama her zil çalışında..yada her formalı öğrenci gördüğümde..içimdeki coşkuyu ve heyecanı anlatamam...ne diyeyim..iyi ki varlar o çocuklarım..çocuklarımız..hepsini de gözlerinden öpüyorum...sevgiyle kucaklıyorum..size de kısa ama içten yanıtınız için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum...

Ertan Yılmaz Türk dili ve edebiyatı öğretmeni.

Geri