Ben Savurganmıyım Eşim Paramı Gereksiz Yere Harcadığımı Söylüyorda

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Normal hayatta alışverişi herkes gibi ben de seviyordum. Fakat pandemi olunca bana bir şeyler oldu. Her şeyin kapıma kadar getirilmesine çok alıştım. Aslında her zaman kendimi mutlu edecek şeyleri ve evim için faydalı olabileceğine inandığım pratik eşyaları satın alıyorum. Sanırım bu durum son zamanlarda eşimin dikkatini çekmeye başladı. Ev çok gereksiz eşyalarla doldu ve ay sonunu getirirken zorlanıyoruz. Aslında kocam da ben de çalışıyoruz fakat niye böyle oldu ben de anlamadım.

Henüz bir çocuğumuz yok fakat ileride düşünüyoruz. Böyle bir durumda çocuğumuza maddi anlamda yeterli yardımı yapabileceğimizden emin değilim. Bir de benim şöyle bir huyum var: Kim ne isterse hemen üstümde dahi olsa o şeyi çıkarıp veriyorum. Para harcamaya ve bende olanı vermeye yönelik bir tutumum var aslında hayatta. Son zamanlarda bu durum bütçemizi biraz sarstı. Ayağımı yorganıma göre uzatmam konusunda eşimle ciddi bir konuşma yaptık hatta geçen gün. Ben inatla aldıklarımın gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Bunların hepsinin birer ihtiyaç olduğunu anlamasını istiyorum ama olmuyor.

Mesela geçen gün salonumuz için aksesuarlar aldım. Kocam böyle şeylere gerek olmadığını söyledi. Evle en çok ilgilenen ben olduğum için böyle şeyler onun gözüne çarpmıyor olabilir ama ben bunların hepsini fark ediyorum. Salonun havası hemen değişti ve artık daha gösterişli duruyor salonumuz. Ablam geldiğinde gördü ve o bana herhangi bir şey söylemedi çünkü kendisi de gösterişi seven biri. Durumumuzdan haberdar ama belki de ev içindeki durumlarımıza karışmak istemediğinden bir şey söylemedi bilmiyorum.

Sorunumu özetlemem gerekirse kocamla bütçemizi aşmam sebebiyle tartışıyoruz. Aldıklarımın içimde kalmasını da istemiyorum. Bilinçli bir harcama nasıl olmalı ve ben paramı bilinçsiz bir şekilde mi harcıyorum? Bana göre öyle değil ama bunun sonu eşimle büyük tartışmalara doğru gidiyor...
alıntı​

Benim gocakarı (o zamanlar genç tabi) domates almaya diye çıktı bi gün evden. Baktım bir kamyon yanaşıyor bahçeye. Koltuk takımı almış. Neymiş geçerken görmüş beğenmiş. Ha domates de almış yine.

Son düzenleme:
Bi gün bu bi küpe almış.
Sonra küpeye uygun çanta aldı.
Ve çantaya uyan bir ayakkabı...

Şimdi fakiriz tabi. Erdoğan sağolsun %500 fakirlestirdi bizi. LCW ye girerken besmele çekiyoruz. Benden aldı comara verdi gurban oldumun Robin hood'u. Yine de Allah ondan razı olsun. Kıçım açık ama en azından beka sorunum yok. Dinimi yaşayabiliyorum. Amcaoğullarim çok çekti bu ikna odalarında. Meclisin yarısı masondu.

Edit: %500 fakirlesme espri olsun diye yazılmadi. Fazlası var eksiği yok.

Ya @climax yenge yok tabii salla dur, karşısında desene bunları, seni konserve domates gibi yapsın. Kamyonla koltuk takımı almış, sırtına alıp hayırlı olsun sevgilim deyip salona taşıdın ama..
Tamam her şartlar altında yanındayım dedim de domates almaya gidip, koltuk takımı ile gelen yengemi ölümüne savunurum..
Şimdi ilişki uzmanı gelir ve konuya yazarsa bakalım o zaman ne yapacaksın..
Ah bir baskın yesen şu forumda mutlu olacağım :)

ben ne zaman ev hanımı olacağım da kocam bana paraları savurma diyecek de güzin ablaya yazacağım ya.... ben de kocamın parasıyla gereksiz harcama yapmak istiyorum....

aglayan-kedi2-300x169.jpg

Istirhan ediyorum alintinin nereden oldugunu soyleyebilirmisiniz? Bunun oldugu yerde acayip makara seylerde vardir.

Yok yok iyi cocuktur merak etmeyin.

Radarına girdiniz artık çıkışınız yok.

ben ne zaman ev adamı olacağım da karım bana paraları savurma diyecek de güzin ablaya yazacağım ya.... ben de karımın parasıyla gereksiz harcama yapmak istiyorum.

1636449379726.jpeg

ben ne zaman millet vekili olacağım da halkım bana bizim paramızla gereksiz yere harcama yapma diyerek twiterda sövecek ya, ben halkımın parasıyla dansöz oynatmak istiyorum.

Bizim beyden karti cocugun islak mendili bitmis diye aliyorum bir daha da vermiyorum
Yani ne olmus kendi parami da yerim kocaminkini de yerim kime ne

Şaşırttı, helal lan

Para harcanmak için var saklamak için değil. Şunu anlayınca siz de savurgan olacaksınız... her yer çiçek böceklenecek hayat güzelleşecek...

Geri