Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Madem kadın iş yapmamalı,
O zaman çocuklarada erkek baksın evde
Yemek bulaşık çamaşır temizlik alışveriş işlerinide erkek yapsın
Yooo onları kadın yapacak
İşine geldiğini yaptıracaksın işine gelmediğini yaptırmayacaksın
Kadının seçme özgürlüğü olmayacak yani
Bırakın bu işleri
Bu tür erkeklere hödük diyorum ben
"git çalış" ya da "ben kendime karısını çalıştırıyor dedirtmem" diyen adamla işim olmaz. Kadın, çalışmak ya da çalışmamak ile ilgili tercihini kendi yapmalı diyorum.
Kadının çalışmasından yanayım ve dünyanın da binbir türlü hali var ama anne olduktan sonra -özellikle çocuğun anneye bağımlı olduğu dönemde- çalışmak için zaruri bir sebebiniz yoksa annenin evde olması şart. Neyse kadının çalışması mevzusu ayrı bir konu zaten.
Şu erkekler de kadının bir şeyine karışmasın yaf, sürekli riv riv.
Cem yilmaz alkollü eve gelen babalari anlatirken diyor ya
gecenin bir saatinde eve geliyor arka cebinde bir cikolata
babaligi tutmuş cocugunu soruyor esi uyuyor diyor
baba da "ben cocuguma bir cikolatada mi alamicam "diyor ya.
He o geldi simdi benim aklima.
Konuylan uzaktan yakindan alakasi yok lan.
Niye benim aklima boyle seyler geliyor.
Kadinin soz hakimiyeti altinda ezilmekten korkan erkektir. Bir noktada sahipligi kendi uzerinde tutmak ister. Hem ekonomik hem de psikolojik baski uygulamaya meyillidir.
Karisini calistirmaz ama her gun para vermeye gelince is, bos yapar konusur surekli.
Boylelerine anlam veremiyorum. Cahil kafalardan artik ciksa yurdumun insani ya..
Keske...
Evliliklerde insanlarin kendine ait sinirlari olmali mutlaka.
Bir kadin kendi kararini kendi verebilmeli bu konularda.
Calis demem , calisma da demem.
destek olurum her türlü