Ben aslında dedikoduyu hiç sevmem

Konu sahibi son olarak 1662 gün önce görüldü
Aslında hiç sevmem der ama bütün dedikoduları ondan duyarsınız, ne iştir anlamadım.

Dedikodu yapmak gibi olmasın ile başlayan cümleler.

Ben Yapmam dedikodu yapanida Sustururum. Fakat cevremdeki Mahalle Buyukleri Heu MasaAllah Dedikodu Konusunda tek gecilir. sonrada amaan Susalimda Dedikodu yapmis Olmayalim Derler. Gecti gùlùm Gecti.

2 kız yanyana gelirse zaten dedikodu yapmazlar direk konuşurlar aa sen kilo mu aldın aa o çocuktan mı hoşlanıyon gibi ahaha :D

Realist olalım . Erkek te kadın da biri hakkında konuşuyor . İyi ya da kötü , birinin arkasından konuşmak dedikodudur.
Açıkçası konuşurum ama yüzüne karşı da söylerim . Yüzüne karşı söylemeye çekineceğim şeyi arkasından konuşarak kalleşlik etmem.

dedikoducunun dedikodusu olmaz derler , o geldi aklima

Dedikodu sevmem diye bildigin mahalle karilarinin dedikodusunu yaptin ya ona güldüm :zuha:

Dedikodu yaparim ama yuzunede soylerim diyenler cok

Dedikoduyu keser Ben aslında dedikoduyu hiç sevmem, diye ekledikten sonra dedikoduya devam eder :)

"Niye açıklama gereği duyuyorsun ki" derim bunu diyene? Niye yani?: )

Ben dedikodu yapmam ama felan filan dedikodu yapar deyince de dedikodu yapmış olmuyor muyuz :dusun:

Böyle bir cümlenin sonu illaki dedikodu olur. sevmiyorsan yapma kardeşim ! Beni de günaha sokuyorsun.

alttan alttan götürüyorum ben cancağızım demek istemiştir.

"aaa zaten bu dedikodu değil, biz olanı söylüyoruz." klişesinin kankası xd

ben değilim. valla dedikoduyu çok severim sonra bi de yüzüne "canım ya ne kadar tatlısın^^" derim.

Ben seviyorum ama dedikosu yok. Olsada aklımda tutamıyorum zaten xd @ophelia yla yapmaya çalıştık ama olmadı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Dedikodu Yaydan Çıkan Ok Gibidir "
Bir kadın komşularından birisi hakkında bir dedikoduyu yayıp duruyordu. Birkaç gün içinde bütün köy bu dedikoduyu duydu.
Dedikodunun kurbanı derinden yaralandı ve incindi.

Dedikoducu kadın daha sonra yaptığından pişman oldu ve çok üzüldü.

Hatasını nasıl tamir edebileceğini sormak için bilgeye gitti.

Bilge, “Pazar git” dedi. “Bir tavuk al ve onu kestir. Eve dönerken tüylerini yol ve yol boyunca yere at.”

Kadın, nasihatin garipliğine şaşırsa da denileni yaptı.

Ertesi gün bilge, bu defa şu tavsiyede bulundu:
“Şimdi git ve dün attığın bütün o tüyleri topla ve bana getir.”

Kadın aynı yolu izledi ama umutsuzluk ve korku içinde gördü ki rüzgar bütün tüyleri uçurup götürmüş.

Saatler süren arayışın sonunda elinde sadece birkaç tüyle dönebildi.

Yaşlı bilge, “Görüyorsun” dedi. “Onları yere atmak mümkün, ama geri toplamak imkansız.

Dedikodu da öyle. Dedikodu yapmak ne kadar kolaysa, dedikoduyla işlediğin hatayı telafi etmen de o kadar zordur.”

Güzel bir örnek:)

Geri