Bekarken kayan gözler, evliyken de kayabilir mi?

Konu sahibi son olarak 1419 gün önce görüldü
bekarken göz kayması haktır! çoğu kimseler hayattan çift olarak tat almak ister ki arayıştadır. bu, yadırganacak yahut başkasının yorumlamasına açık bir husus değil.
kişinin, evlilik bağı içerisinde gözünün kaymasının yahut yine arayışta olmasının başlıca sebebi; ya karakteri zayıftır ya da beklediği ilgiyi görmüyordur. çoğu erkek/kadın'ın hoşnut edilmediği için gözü dışarıda oluyor, "acabalar" arttıkça sadakatte zorlaşıyor.
her şeye "hayır" yanıtı alan kadın/erkek "evet" denilen yeri arıyor ve bulduğunda da oraya gidiyor.
karakteri zayıf olana yol vermek, sadık olanı ise yıpratmamak gerek..

Ben gösteriyom bile "hanım şu karıya bak offf" diye. "Gerizekalı" diyo o kadar. Sonra yolumuza devam ediyoruz. Çok da şeyetmemek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Evliliğe ben de voav derdim önceden de öyle bir şey değil. Toplumun cinsel hayatınızı kabullenmesi ve çocuğunuza pc dememesi için sindirilen bir gelenek. Aldatmak göz kayması vs karakter yapısı ile alakalı bir şey, imza bunu değiştirmez. Ha evlenen kişi artık çapkınlık sona erdi diyip evlilik ile hayatında radikal bi karar alırsa o ayrı. Bunu yapan da yok pek niye yapsin

Kayar, erkek milletinden her şey beklenir . :S

Kayar.

Kadin da erkek de ikisininde.

Kayabilir

hatta çoğu artık daha rahat davranıyor
nasılsa evlendim modunda
eşinin yanında dik dik bakan da oluyor
kaçamaklar yapan da oluyor şekil S (sanal platformlars) sdjk

Karşınızdaki kaypaksa gözünüzün önünde bile kayar. Mekânın, medeni durumun çok önemi yok bence…

kayar neden kaymasın
sevgili olmadan ayrılacaz gibime geliyor

Evliyken gözü kayana;kayarlar.

Geri